Cea mai bună Canapea – Vezi 8 sfaturi IMPORTANTE și TOP canapele!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei să cumperi cea mai bună canapea? Atunci te invităm să citești integral articolul pe care echipa GhidulCumpărăturilor.ro ți l-a pregătit! Te vom învăța care sunt principalele criterii de selecție ale unui astfel de produs și îți arătăm și un top al unora dintre cele mai bune modele de pe piață.

Cum să alegi cea mai bună canapea

Pentru a putea cumpăra o canapea bună și ieftină, trebuie să ții cont de mai multe criterii. Este important ca noua ta canapea să se potrivească nevoilor tale, dar și în încăperea în care dorești să o amplasezi.

Tipul canapelei

Canapelele sunt de mai multe tipuri, după cum bine probabil deja știi. În funcție de modul în care vrei să o utilizezi, trebuie să te ghidezi în privința achiziționării după acest aspect. Fie că vrei o canapea pentru oaspeți, una pentru dormit sau una pentru șezut, este important să știi de la bun început. Iată, mai jos, tipurile de canapele:

  • Canapea extensibilă
  • Canapea fixă
  • Canapea tip banchetă
  • Canapea tip recliner
  • Canapea modulară

Cele mai multe dintre produse fac parte din prima categorie menționată. Vei găsi pe piață mii de canapele extensibile, deci cu siguranță vei găsi un produs pe placul tău.

Recomandări canapele extensibile

Rileft 245 x 140 x 97 cm Kring Abby 200x120x85 cm Lima 305x260 cm
Rileft 245 x 140 x 97 cm Kring Abby 200x120x85 cm Lima 305×260 cm
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Forma canapelei

Așa cum era de așteptat, cele mai multe canapele au o formă standard. Totuși, în funcție de spațiu, nevoi și preferințe, vei putea achiziționa o canapea de tip colțar, în formă de U sau în formă de L. Pentru ultimele trei categorii ai nevoie de un spațiu ceva mai generos, deci nu uita să măsori atent înainte locul în care dorești să o amplasezi.

Utilizarea

Poți să cumperi o canapea bună și în funcție de camera în care vei dori să o utilizezi. Așadar, vorbim despre canapele dedicate livingului, holului, dormitorului, biroului și chiar bucătăriei.

Stilul canapelei

Aici vorbim în principal de gusturile fiecăruia dintre cumpărători. O canapea poate avea un stil modern, contemporan, clasic, tradițional sau vintage. Asigură-te că designul noului corp de mobilier se va integra perfect în ambientul casei tale.

Numărul de locuri

Cea mai bună canapea este întotdeauna aceea care îți asigură și un număr de locuri suficient familiei tale sau utilizării sale în general. Ai de ales între canapele cu 1-2 locuri, cu 3-4 locuri (cele mai comune), cu 5-6 locuri și chiar cu peste 7.

Brațele canapelei

Majoritatea canapelelor, în special cele standard, vin dotate cu un număr de două brațe. Totuși, vei afla că pe piață există și modele care nu au deloc, sau care sunt dotate cu 1 braț, 3 sau chiar 4 brațe.

Materialul

Cele mai multe canapele au o tapițerie din stofă, însă materialele din care ele pot fi fabricate sunt mult mai diverse: Microfibră, Piele, Piele Ecologică, Poliester, Textil, Catifea și lista poate continua. Recomandăm achiziționarea unei canapele dotatea cu o tapițerie de calitate, pentru a nu exista riscul degradării rapide.

Alte criterii de selecție ale canapelei

Nu în ultimul rând, noi te sfătuim să cumperi o canapea și în funcție de dimensiunile ei. Așadar, înainte de achiziție, măsoară atent locul în care o vei poziționa, apoi compară cu specificațiile produsului.

De asemenea, o altă caracteristică de selecție este legată și de spațiul de depozitare al canapelei. Aici ne referim în special la lada acesteia care, din fericire, este disponibilă pe majoritatea canapelelor.

Top cele mai bune canapele

Este greu de realizat un top al celei mai bune canapele, deoarece totul diferă în funcție de nevoile clienților și din acest motiv pe site-ul nostru vei găsi o mulțime de articole dedicate fiecărui tip de canapea în parte.

Totuși, noi am încercat să selectăm trei dintre cele mai apreciate canapele, ținând cont de raportul calitate/preț, dar și de opinia celor care le-au cumpărat în trecut.

Canapea extensibila Kring Doris + cutie Ottoman

Canapea extensibila Kring Doris + cutie OttomanBRAND: Kring

DIMENSIUNIE: 170 X 83-106 X 41-87

NUMĂR LOCURI: 3

TIP: Extensibilă

PENTRU: Living/Dormitor

Kring Doris este o canapea ieftină și de o calitate bună! Împreună cu ea veți primi și o cutie Ottoman, care va transforma practic mica canapea într-un colțar.

Modelul este perfect pentru spațiile înguste și poate fi achiziționat în mai multe culori. El este fabricat din piele ecologică, piele naturală și lemn. Canapeaua vine cu un singur braț și este de asemenea una extensibilă.

Canapea Click Clack The Sofa Bonjournee Black Petite

Canapea Click Clack The Sofa Bonjournee Black PetiteBRAND: The Sofa

DIMENSIUNIE: 138 x 82 x 88

NUMĂR LOCURI: 3

TIP: Extensibilă

PENTRU: Living/Dormitor/Hol/Birou

Prima canapea recomandată este un model The Sofa, care a primit recenzii pozitive și care poate fi achiziționată la un super preț de sub 1100 RON!

Aceasta este ideală pentru trei persoane. Fiind un model extensibil, trebuie să știți că spațiul pentru dormit va fi unul destul de bun. În dotarea sa găsim două perne ce țin rolul brațelor. De altfel, canapeaua dispune și de o ladă pentru depozitare, plus o husă detașabilă.

Canapea Extensibila Olek II New

Canapea Extensibila Olek II NewBRAND: Genarom

DIMENSIUNIE: 195 x 66 x 70

NUMĂR LOCURI: 3

TIP: Extensibilă

PENTRU: Living/Dormitor

Olek II New este o canapea extensibilă fabricată din material textil, PAL și spumă poliuretanică în mare parte. Ea este destinată pentru trei persoane. Atunci când va fi extinsă, vă veți bucura de un spațiu de dormit destul de generos. Extensia se face cu ajutorul unui sistem pe role. Sub șezut, găsim și o ladă pentru depozitare.

Recomandăm această canapea și datorită designului modern pe care îl are, cel care va oferi un plus camerei în care o veți amplasa.

Cele mai comune întrebări

Î: Canapea extensibilă sau nu?

R: Chiar dacă veți utiliza canapeaua într-un loc în care știți că nimeni nu va dormi, noi vă recomandăm să alegeți un model extensibil, deoarece este mult mai practic și ocupă exact același spațiu!

Î: Cum pot să curăț canapeaua?

R: Dacă ai pătat canapeaua sau pur și simplu vrei să o cureți de praf, poți folosi un aspirator care oferă un cap special. Pentru pete, ar fi bine să folosiți produse special destinate pentru curățare și să aveți grijă să nu decolorați materialul sau să îl deteriorați.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -