Cea mai bună Brățară Fitness – Ghid de alegere și Recenzii pentru TOP modele!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Brățările fitness sunt utile persoanelor care fac sport și își doresc să-și monitorizeze activitatea. Deși există numeroase aplicații pentru telefon care te ajută cu acest lucru, de cele mai multe ori este dificil să iei smartphone-ul după tine când vrei să faci mișcare. De ce să ai o grijă în plus atunci cum poți achiziționa o brățară fitness care este ușor de folosit și care nu te incomodează cu nimic, fiind apoi liber să faci orice tip de exerciții fizice. Îți vom oferi mai jos sfaturi care te vor ajută să cumperi cea mai bună brățară fitness.

Cum alegi cea mai bună brățară fitness

Precum un smartphone, brățările fitness pot să aibă diferite sisteme de operare: android, iOS, windows sau universal. Cele două din urma, sunt mai rare, existând mai puține modele pe piață.  Îți recomandăm să alegi sistemul pe care-l folosești frecvent, pentru că-ți va fi mai ușor cu brățara.

Brățările fitness sunt ideale pentru monitorizarea antrenamentelor. Ele pot fi folosite chiar și în casă, sau în timpul somnului! Spre exemplu, vei putea montiroza activitatea atunci când vei face antrenamente cu ajutorul unei biciclete fitness, dar mai ales al unei benzi de alergat.

Recomandări Brățări Fitness

Garmin VivoSmart HR Fitbit Charge 2 Teal Silver Fitbit Charge 2 Black Silver
Garmin VivoSmart HR Fitbit Charge 2 Teal Silver Fitbit Charge 2 Black Silver
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Senzorii deținuți

În momentul în care te decizi să-ți cumperi o brățară fitness, trebuie să ții cont neapărat de senzorii pe care aceasta îi are: accelerometru, giroscop, altimetru, ritm cardiac, GPS, pedometru, termometru și ce îți dorești tu să măsori atunci când faci mișcare.

Conectivitate și Baterie

În plus, atunci când ai decis să achiziționezi o brățară, la fel ca în cazul unui smartwatch, trebuie să ții cont și de tipul de conectivitate wireless, bluetooth sau USB, dar și de durata de viață a bateriei: sub 4 zile, 4-8 zile, 9-14 zile, peste 12 zile. Cele mai multe astfel de dispozitive disponibile pe piață țin între 4 și 8 zile.

Alte criterii de selecție

Dacă te gândești să-ți achiziționezi o brățară fitness, îți recomandăm să o cumperi pe cea mai bună ținând cont de următoarele lucruri: alege sistemul de operare familiar ție, senzorii care ți se par important pentru monitorizarea mișcării tale fizice, la conectivitate îți recomandăm să-ți iei o brățară cu Bluetooth pentru că găsești mai multe tipuri de modele, în funcție de nevoile tale.  Dacă vrei să alergi mai mult de trei ori pe săptămână ar fi bine să achiziționezi o brățară fitness cu o baterie ce are o durată de viață mai mare de patru zile.

Top cele mai bune brățări fitness

Ca de fiecare dată, te invităm să descoperi care sunt unele dintre cele mai bune produse despre care vorbim. Descoperă mai jos un top al celor mai populare brățări fitness de pe piața noastră.

Bratara fitness Xiaomi Mi Band 3

BRAND: Xiaomi

MODEL: Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 este o brățară fitness care a primit numai note pozitive, asta pentru că vorbim despre un produs de calitate, ce poate fi cumpărat la un preț excelent!

Modelul este compatibil cu iOS și Android și vine dotat cu un ecran OLED, deci foarte rezistent la zgârieturi sau eventuale lovituri. Aceasta se va conecta prin Bluetooth și oferă o super autonomie ce poate dura chiar și până la 20 de zile.

Cu ajutorul acestei brățări fitness vei putea afla informații despre: pași, ritmul cardiac, distanța parcursă, calitatea somnului, caloriile arse sau ritmul cardiac dinamic. De altfel, ea vine cu ceas, alarmă, alertă SMS, vreme, notificări, numere telefon care apelează și este rezistentă la apă până la 5 atm!

Bratara fitness Garmin Vivofit

Bratara fitness Garmin VivofitBRAND: Garmin

MODEL: Vivofit

Continuăm topul cu o brățară marca Garmin, modelul fiind Vivofit. Cunoscutul producător ne oferă un dispozitiv de calitate, care este capabil să măsoare pașii, distanța parcursă, caloriile arse, dar și calitatea somnului.

Veți putea conecta prin Bluetooth acest gadget la orice telefon în principiu, deoarece el este compatibil cu Android, dar și cu iOS. Găsim în dotarea sa și un ecran LCD, un accelerometru, dar și funcția de rezistență la apă.

Bratara fitness Fitbit Charge HR

Bratara fitness Fitbit Charge HRBRAND: Fitbit

MODEL: Charge HR

Fitbit Charge HR este ultima brățară fitness din topul nostru, însă nu cea din urmă, fiind la fel de calitativă și apreciată de către cumpărători.

Aceasta este confecționată din silicon și vine cu un mic ecran OLED. Ea deține un accelerometru în 3 axe, dar și senzori speciale ce pot măsura pașii, distanța, calitatea somnului sau ritmul cardiact.

Odată conectată la telefon, brățara oferă notificări despre apeluri sau SMS-URI. Aceasta este compatibilă cu aplicația Fitbit, este rezistentă la apă și poate funcționa împreuna cu dispozitive care utilizează iOS, Windows și Android.

Cele mai comune întrebări

Î: La ce ajută o brățară fitness?

R: O brățară fitness este un ajutor de nădejde atât pentru sportivi, cât și pentru persoanele care doresc să-și monitorizeze într-un mod eficient activitatea fizică de zi cu zi. Recomandăm cu încredere un astfel de gadget!

Î: Cum pot conecta brățara fitness la telefon?

R: Brățările fitness, indiferent de brandul lor, au de obicei aplicații mobile care se găsesc pe platformele de aplicații ale sistemelor de operare cu care sunt compatibile. Aceste dispozitive se vor conecta în general prin Bluetooth, iar împreună cu aplicația pentru mobil, vă va oferi toate informațiile legate despre activitatea fizică, direct în meniul aplicației!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -