Cea mai bună bandă de alergat – TOP modele și Recomandări!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Vrei să cumperi cea mai bună bandă de alergat pentru acasă sau pentru la sală? Citește acest articol și vezi care sunt top modele, dar și principalele criterii de care trebuie să ții cont înainte de a alege modelul dorit!

Recomandări Benzi de Alergat bune

Te invităm în primul rând să descoperi trei recomandări de benzi de alergat de o calitate bună. Am selectat atent produsele, astfel ca fiecare dintre voi să poată găsi un model pe placul său, în funcție de nevoie și buget. Nu uita ca mai apoi să verifici și topul!

[table id=11 /]

Top cea mai bună bandă de alergat

Acum că ți-am prezentat principalele opțiuni pentru selecția unei benzi de alergat bune, este timpul să îți arătăm și câteva dintre cele mai apreciate modele de pe piața noastră.

Banda alergare Hammer Light Runner LR16i

Banda alergare Hammer Light Runner LR16i

Hammer Light Runner LR16i este o bandă de alergare ideală pentru acasă, ce poate fi folosită de utilizatori intermediari și avansați.

În dotarea ei găsim 18 programe diferite și funcția de înclinare de până la 12%. Cu ajutorul acestei benzi veți putea prinde în timpul alergării o viteză de până la 16 km/h. O recomandăm cu încredere datorită calității ei.

Banda alergare OMA HM-5050TA

Banda alergare OMA HM-5050TA

OMA HM-5050TA este o bandă de alergat electrică, excelentă chiar și pentru utilizatorii avansați. Vorbim despre un aparat de fitness premium, ce vine dotat cu 36 de programe diferite și care oferă o înclinație de până la 15%.

Viteza maximă poate fi de 18 km/h, în timp ce cea minimă de 1 km/h. Modelul măsoară distanța, caloriile, pulsul, viteza, grăsimea corporală și nu numai.

În plus, această bandă de alergare vine cu Wi-Fi, sistem de frânare de urgență și este de altfel pliabilă.

Banda alergare magnetica Kondition HMG-1800

Banda alergare magnetica Kondition HMG-1800

Ultima bandă de alergat propusă în topul nostru se numește Kondition HMG-1800, fiind vorba despre un model ceva mai ieftin, de sub 800 RON, dar care este la fel de apreciat ca cele de mai sus.

Banda este una magnetică, ce oferă 3 trepte de înclinație. Modelul vine dotat cu un computer de antrenament, ce vă va oferi informații referitoare la: timp, viteză, distanță, puls, calorii.

Tipul benzii de alergat

Când vei dori să achiziționezi o bandă de alergat, vei avea de ales dintre trei tipuri: Electrică, Magnetică sau Mecanică.

Bendă de alergat electrică

Benzile de alergat electrice sunt probabil cele mai căutate. Acestea oferă un avantaj utilizatorilor, deoarece sunt ușor de folosit, întreg mecanismul fiind controla de computerul aparatului.

Bendă de alergat magnetice

Benzile de alergat magnetice și mecanice sunt și ele dispozitive eficiente, însă vei fi nevoit să depui un efort suplimentar în ceea ce privește exercițiile pe care dorești să le faci, iar oprirea din alergare va fi una mai dificilă, existând astfel riscul de accidente.

Cum alegi o bandă de alergat

O bandă de alergat este un dispozitiv pentru fitness foarte util nu doar pentru sălile de sport, cât și pentru acasă! Aparatul te va ajuta să dai jos kilogramele suplimentare, să te menții în formă și este excelent pentru exercițiile de tip cardio, așa cum și bicicletele fitness sunt.

Nivelul de pregătire

Ai grijă ca atunci când achiziționezi o nouă bandă de alergat să te interesezi cu privire la nivelul de pregătire al utilizatorului. Aceste aparate fitness sunt dedicate clienților: intermediari, începători, experți sau avansați. Sfatul nostru este să alegi un model dintr-o categorie superioară față de cea în care tu te afli, pentru a nu fi nevoit să o schimbi după o perioadă de timp relativ scurtă.

Numărul de programe

Numărul de programe poate fi de la sub 10 și până la 30! Informează-te despre acest aspect atunci când vei cumpăra produsul și alege-l pe acela care îndeplinește nevoile tale în ceea ce privește programele de antrenament.

Tipul de înclinație

Pentru a crește/scădea dificultatea și pentru a imita diferite forme de teren, benzile de alergat se pot înclina la diverse unghiuri. Există și modele care nu beneficiază de această funcție, dar noi recomandăm să alegi o bandă cu înclinație electrică, sau măcar cu una manuală.

Puterea motorului

Dacă banda de alergat pe care o vei cumpăra va fi electrică, atunci ea vine dotată cu un motor. Cele mai multe dintre ele au un motor de 2.1-3 cai putere, dar găsești pe piață dispozitive care depășesc 6 Cp. În funcție de puterea sa, cu atât mai performantă va fi banda și va face mai bine față exercițiilor.

Greutatea maximă suportată

Când vrei să cumperi cea mai bună bandă de alergat pentru tine, asigură-te că aceasta suportă greutatea pe care o ai. Benzile de alergat pot suporta o greutate de până la 100 kg sau chiar până la 200 kg. Evident, noi recomandăm să cumperi un model din cea de-a doua categorie, pentru că acestea sunt în general mult mai rezistente.

Funcțiile benzii de alergat

Precum la orice alt aparat fitness și benzile de alergat pot fi dotate cu diferite funcții. Cele mai comune sunt: suport telefon, suport băutură, ecran LCD/LED, monitorizarea activității (calorii, distanță, viteză, RPM ș.a.). Totuși, chiar dacă banda pe care o cumperi nu vine cu funcții de monitorizare, poți oricând să achiziționezi la un preț bun o brățară fitness.

Avantajele benzilor de alergat pentru acasă

  • Te poți antrena oricând vrei, indiferent de condițiile meteo;
  • Nu ești presat de alte persoane precum la sală, ai posibilitatea să folosești banda cât de mult dorești, la orice oră;
  • Te ajută să te menții în formă;
  • Te ajută să arzi caloriile în exces;
  • Îți îmbunătățesc performanțele sportive și rezistența la efort.

Întrebări frecvente

?Bandă de alergat magnetică sau electrică?

Dacă bugetul îți permite, noi recomandăm cu tărie achiziția unei benzi de alergat electrice. Ele sunt mai eficiente, deoarece mișcarea lor se va face cu ajutorul unui motor, ci nu prin efortul utilizatorului.

?Benzile de alergat ajută la slăbit?

Da! Benzile de alergat sunt dispozitive fitness ideale pentru exerciții de tip cardio. Fie că alegi să mergi, fie că vei alerga, cu ajutorul unui astfel de aparat vei arde calorii rapid. În plus, ele te ajută să-ți îmbunătățești rezistența la efort, dar și calitățile fizice.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -