Cel mai bun pat – Top, Sugestii, Ghid și Recenzii

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Este greu să alegi cel mai bun pat pentru tine, știm asta! De aceea, GhidulCumpărăturilor.ro ți-a pregătit un articol informativ, care te va ajuta să alegi un pat de calitate pentru living sau dormitor. De asemenea, vei găsi în rândurile ce urmează și un top al celor mai bune paturi ieftine!

Cum alegi cel mai bun pat

Sunt multe criterii de care trebuie să ții cont atunci când vei alege un nou pat. De aceea, este bine să te informezi corect înainte, pentru a putea lua așadar cea mai bună alegere, ținând cont de buget, nevoi, dar și preferințe.

Tipul patului

Atunci când cumperi un nou pat, trebuie să te hotărăști încă de la bun început ce tip va fi acesta. Există mai multe categorii, de aceea am decis să ți le prezentăm în rândurile de mai jos.

  • Pat Divan – paturile Divan sunt acelea cu un aspect clasic, ideale pentru dormitoare, fiind dotate în general cu un spătar tapițat sau nu;
  • Pat Pliabil – dacă ai musafiri, este bine să deții un astfel de pat în casa ta. Avantajele acestor modele sunt date de faptul că ele nu ocupă mult spațiu și că pot fi utilizate doar la nevoie;
  • Pat rabatabil – un pat care este rabatabil oferă posibilitatea de a ridica practic suportul saltelei, oferindu-ți un acces ușor în lada pentru depozitare. În plus, există și paturi ce se pot rabata la perete, pentru a ocupa mai puțin spațiu;
  • Pat standard – așa cum numele o spune, paturile standard sunt cele pe care majoritatea dintre noi le dețin în casă. Acestea sunt de asemenea și cele mai comune, pe piață existând mii de modele;
  • Pat supraetajat – paturile supraetajate sunt ideale pentru spațiile înguste, acolo unde sunt nevoite să doarmă mai multe persoane în aceeași încăpere. În plus, ele sunt cele mai îndrăgite pentru camerele copiilor.

Recomandări paturi supraetajate/suprapuse

Pat Mosen Pat Jysk Pat Expotech
Pat Mosen Pat Jysk Pat Expotech
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Numărul de locuri

Evident, nu ai cum să nu iei în considerare dimensiunea patului în ceea ce privește numărul de locuri. Dacă ai nevoie de un pat pentru o singură persoane, poți alege un model single, în timp ce paturile duble sunt perfecte pentru minim 2 persoane.

Dacă spațiul îți permite, noi recomandăm să achiziționezi un pat dublu chiar dacă în acea încăpere va dormi o singură persoană. Aceste modele sunt mult mai confortabile!

Dimensiunea patului

Pe piață există sute de dimensiuni pentru paturi. Ai grijă să măsori corect locul în care îl vei amplasa înainte de achiziție, pentru a nu avea surprize neplăcute.

Totuși, cele mai comune dimensiuni pentru paturi sunt: 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200, 90 x 200 și lista poate continua.

După ce vei alege dimensiunea preferată a noului tău pat, va trebui să cumperi și o saltea bună, dar ai grijă și ca aceasta să se potrivească în locul destinat ei!

Stilul

Atunci când vrei să alegi cel mai bun pat este recomandat să ții cont și de designul său. El trebuie să se integreze în ambientul casei tale și să se potrivească cu șifonierul, biroul sau noptiera pe care le deții.

Iată care sunt stilurile din care vei putea alege atunci când cumperi un pat: clasic, contemporan, modern, rustic, vintage sau tradițional.

Top cele mai bune paturi

Deoarece există mii de paturi, este greu de realizat un top, mai ales că totul ține de nevoile și gusturile fiecărui cumpărător. Totuși, noi am încercat să selectăm pentru tine trei dintre cele mai apreicate paturi.

Pat dublu tapițat Kring King

Pat Kring KingBRAND: Kring

DIMENSIUNIE: 160 x 200 cm

STIL: Modern/Clasic

PENTRU: Dormitor

Patul King fabricat de Kring este unul foarte apreciat de către cumpărători. Acesta este unul dublu, tapițat cu stofă de culoare gri/antracit și care impresionează cu designul său.

Acesta este fabricat din PAL și vine dotat cu o ladă pentru depozitare. Modelul deține și o tăblie, ce are o înălțime de 105 centimetri.

Pat dublu cu piele ecologica Kring Timo

Pat Kring TimoBRAND: Kring

DIMENSIUNIE: 160 x 200 cm

STIL: Modern

PENTRU: Dormitor

Un alt model marca Kring este Timo, un pat dublu pentru dormitor ce are o dimensiune de 160×200 cm.

Acesta vine dotat cu o ladă pentru depozitare, ideală pentru lenjerii/perne/pături. Acesta are un design plăcut, fiind tapițat cu piele ecologică ce poate fi comandată în 5 culori diferite. Tăblia din spate are o înălțime de 105 cm și oferă un confort superior utilizatorilor.

Pat de o persoană Buli L Genarom

Pat Buli L GenaromBRAND: Genarom

DIMENSIUNIE: 202 x 84 cm

STIL: Modern

PENTRU: Dormitor

Ultimul pat pe care ți-l recomandăm este modelul Buli de la Genarom. Acesta este unul single, ideal pentru încăperilor mici, în care locuiesc o singură persoană.

Patul este fabricat din PAL și vine cu un design modern, interesant, dat de tapițeria multicoloră din stofă.

De ce să mai ții cont

Materialul

Patul este un corp de mobilier des folosit și care trebuie să facă față unor greutăți mari în principiu. Este important ca el să fie așadar fabricat din materiale de calitate. În ziua de azi, cele mai multe modele sunt fabricate din PAL. Totuși, dacă bugetul îți permite, îți recomandăm să cumperi un pat realizat din lemn sau lemn masiv!

Spațiu depozitare

Pentru ca tu să poți să depozitezi perne, lenjerie și nu numai, sfatul nostru este să cumperi un pat care vine dotat cu sertare sau cu o ladă pentru depozitare!

Tapițeria

Dacă patul tău va avea tapițierie, ai și aici grijă ca ea să fie fabricată din materiale de calitate. Cele mai bune vor fi întotdeauna pielea și pielea ecologică.

Suportul saltelei

Pentru a nu ceda sub greutatea celor care folosesc patul, trebuie ca suportul saltelei să fie unul corect realizat. Acesta poate fi de tipul unui grilaj sau al unor plăci din PAL. Oricum ar fi, asigură-te că este unul de calitate și rezistent.

Cele mai comune întrebări

Î: Cum alegi o saltea pentru pat?

R: Este foarte ușor să alegi o saltea pentru noul tău pat! Acestea sunt fabricate în funcție de dimensiunile stas ale paturilor. Trebuie doar să citești specificațiile patului, iar apoi să alegi o saltea conform acestora.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -