Cele mai bune Căști – Sfaturi, Top, Recomandări și Păreri!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Dacă vrei să îți cumperi cele mai bune căști audio, dar nu știi ce model să alegi, te înțelegem perfect! Tocmai din acest motiv, ne-am hotărât să scriem un articol în care să-ți prezentăm care sunt principalele caracteristici care definesc un astfel de produs. În plus, vei găsi în rândurile de mai jos mai multe recomandări, dar și un top al celor mai apreciate căști.

Căști fără fir (wireless)

Precum boxele portabile, căștile wireless funcționează, așa cum numele lor o spune, fără a fi nevoie de un fir pentru conexiunea la telefonul mobil, tabletă, televizor sau PC. Avantajul acestui tip de gadget este că îți oferă mai multă mobilitate, spre deosebire de căștile cu fir, care te limitează în funcție de lungimea cablului.

Casti fără fir Skullcandy Crusher

Casti audio over-ear Skullcandy Crusher

BRAND: Skullcandy

MODEL: Crusher

TIP căști: Over the ear

Atunci când vine vorba despre căști wireless bune, Skullcandy Crusher este un model pe care îl vor recomanda majoritatea utilizatorilor.

Acesta este unul de top, ce vine dotat cu difuzoare ce au un diametru de 40 mm, care emit un sunet clar și fără distorsiuni.

Căștile sunt pliabile și vin dotate cu un microfon. În plus, trebuie să știi că ele se vor conecta la sursa externă atât prin bluetooth, cât și prin jack-ul de 3.5 mm. Autonomia oferită de căști este foarte bună, de nu mai puțin de 40 ore.

PRO:

 • Pliabile;
 • Autonomie generoasă;
 • Design modern;

CONTRA:

 • Nimic.

Casti wireless Sony WH-1000XM3B

Casti wireless Sony WH-1000XM3B

BRAND: Sony

MODEL: WH-1000XM3B

TIP căști: Over the ear

Sony WH-1000XM3B este o pereche de căști wireless de o super calitate, un model premium, cu un preț pe măsură, însă corect raportat la performanțe.

Căștile dețin funcții precum Hi-Res, Noise Canceling, LDAC, activare Google Assistant, Hands-free, sunet ambiental, pliabilitate sau microfon.

Modelul vine cu conectori precum: USB, Bluetooth și NFC, iar împreună cu ele veți primi și un cablu. Căștile pot funcționa fără a fi încărcate timp de 30 ore și emit un sunet perfect cu ajutorul difuzoarelor de 40 mm în diametru.

PRO:

 • Multe funcții;
 • Autonomie 30 ore;
 • Difuzoare performante.

CONTRA:

 • Prețul destul de ridicat.

Căști cu fir

În primul rând, trebuie să știi faptul că spre deosebire de căștile wireless, cele fără fir, așa cum numele lor o spune, au nevoie de un cablu pentru a se conecta la dispozitivul de pe care vrei să redai conținutul audio.

Totuși, există pe piață și modele care vin cu cabluri detașabile, asta pentru situația în care îți dorești să cumperi un dispozitiv 2 în 1. Mai jos, te invităm să descoperi care sunt cele mai bune căști cu fir.

Casti audio cu fir On-ear Beats EP by Dr. Dre

BRAND: Beats

MODEL: EP by Dre

TIP căști: On-ear

Beats EP by Dr. Dre sunt o pereche de căști cu fir foarte apreciate, asta datorită calității, dar și a prețului bun pe care îl au. Modelul arată bine și poate fi cumpărat în mai multe culori: negru, alb, roșu sau albastru.

Căștile se vor conecta la sursa dorită cu ajutorul jack-ului de 3.5 mm. Ele sunt binînțeles reglabile și vin dotate chiar cu microfon.

PRO:

 • Preț accesibil;
 • Multitudine de culori;
 • Reglabile.

CONTRA:

 • Nimic raportat la preț.

Casti cu fir On-ear JBL Tune 500

Casti audio On-ear JBL Tune 500

BRAND: JBL

MODEL: Tune 500

TIP căști: On-ear

JBL Tune 500 este un alt model cu cablu care merită atenția ta. El are un preț excelent, de sub 200 lei, și îl vei putea achiziționa în culoarea albastră, roz sau neagră.

Căștile folosesc tehnologia Pure Bass Sound și vin cu funcția de Hands-free Call, fiind așadar dotate și cu microfon incorporat. În plus, ele sunt pliabile și dețin difuzoare ce au diametrul de 32 mm. Trebuie să mai știi că acestea au funcția de activare Siri și cântăresc doar 148 grame.

PRO:

 • Preț foarte bun;
 • Activare Siri;
 • Ușor de purtat.

CONTRA:

 • Nimic de scos în evidență.

Casti audio cu cablu Sony MDRXB550APB

BRAND: Sony

MODEL: MDRXB550APB

TIP căști: On-ear

Ultimele căști cu cablu pe care ți le recomandăm azi sunt Sony MDRXB550APB, unele ce se bucură de o popularitate foarte bună în rândul cumpărătorilor.

Acestea vin dotate cu un cablu de 120 cm, difuzoare de 30 mm și cântăresc 180 grame. Acestea dețin microfon și se vor conecta la sursă prin jack-ul de 3.5 mm. În plus, ele oferă un bass foarte bun și pot fi reglate și pliate.

PRO:

 • Extra Bass;
 • Pliabile;
 • Sunet clar și puternic.

CONTRA:

 • Nimic de notat.

Căști In Ear

Acest tip de căști, așa cum numele o spune, este cel care va intra în interiorul urechii, fiind vorba despre modelele cele mai comune. Căștile In Ear au avantajul că sunt mici, deci ușor de transportat, dar și că nu incomodează utilizatorul prea mult.

După cum bine știi, căști In Ear primești aproape de fiecare dată când îți cumperi un telefon mobil, o tabletă, un mp3 player și nu numai. Pentru a alege cele mai bune căști In Ear, te sfătuim să ții cont de specificațiile din rândurile următoare.

Casti in ear Skullcandy Smokin buds 2

Casti in ear Skullcandy Smokin buds 2

BRAND: Skullcandy

MODEL: Smokin buds 2

Tehnologie: Wireless

Skullcandy Smokin Buds 2 este o pereche de căști in ear de o calitate ceva mai bună. Vorbim despre un model wireless, care oferă un timp de operare de până la 7 ore, așadar unul destul de generos.

Difuzoarele au un diametru de 10 mm, iar impedanța de ieșire este de 16 ohmi. Dispozitivul vine de asemenea cu microfon incorporat, deci poate fi folosit fără probleme și în timp ce conduci.

PRO:

 • Microfon incorporat;
 • Foarte comode;
 • Autonomie bună.

CONTRA:

 • Se poate pierde semnalul la o distanță relativ mică.

Căști In Ear Beats Powerbeats PRO Totally

Căști In Ear Beats Powerbeats PRO Totally

BRAND: Beats

MODEL: Powerbeats PRO Totally

Tehnologie: Wireless

Ei bine, Beats Powerbeats PRO Totally este ultimul model de căști in ear prezentat în topul nostru. Vorbim despre unul premium, ce are un preț destul de piperat, însă care este corect raportat la tot ceea ce oferă.

Căștile sunt wireless și datorită acumulatorului de calitate, pot funcționa continuu timp de 9 ore. Acestea sunt rezistente la apă, rezistente la transpirație și folosesc și funcția de încărcare rapidă.

Așadar, aceste căști Beats sunt recomandarea noastră pentru cei mai pretențioși dintre cumpărători, deoarece cu siguranță nu vor fi dezamăgiți de calitatea acestui produs!

PRO:

 • Autonomie de 9 ore;
 • Rezistență la apă;
 • Încărcare rapidă.

CONTRA:

 • Prețul este ridicat;

Căști On the Ear

Spre deosebire de modelele in ear, căștile on the ear sunt acelea care se poartă practic deasupra urechii, fiind cele care fac parte din categoria medie în ceea ce privește dimensiunea lor. Vei găsi pe piață o mulțime de modele, iar pentru a te ajuta, ți-am pregătit un top al celor mai bue căști on the ear.

Casti on the Ear Sony MDRXB650BT

BRAND: Sony

MODEL: MDRXB650BT

Tehnologie: Wireless

În continuare îți propunem căștile Sony MDRXB650BT, un model la fel de apreciat, tot fără fir. El se va conecta la dispozitivele externe cu ajutorul funcției Bluetooth, dar și prin Wi-Fi.

Căștile au o rază maximă de acțiune de 10 metri și pot funcționa continuu timp de 30 ore, asta datorită acumulatorului de calitate, care durează 4 ore să fie încărcat la maximum.

Căștile dețin și microfon, iar sunetul emis este unul de o bună calitate, fără distorsiuni. Recomandăm modelul cu multă încredere!

PRO:

 • Raport calitate/preț bun;
 • Extra bass.
 • Wi-Fi.

CONTRA:

 • Nimic.

Casti Audio On-Ear Mic Skullcandy Riff

Casti Audio On-Ear Mic Skullcandy Riff

BRAND: Skullcandy

MODEL: Riff

Tehnologie: Wireless

Skullcandy Riff este o pereche de căști on the ear ieftină, dar de calitate. Aceasta vine cu conectori precum Bluetooth și Micro USB, iar timpul de operare oferit este unul excelent, ce poate ajunge la 12 ore.

Raza de acțiune a căștilor este de 10 metri, iar printre dotările pe care le dețin amintim și microfonul incorporat sau funcția de încărcare rapidă.

PRO:

 • Preț foarte bun;
 • Timp de operare generos;
 • Funcția de încărcare rapidă.

CONTRA:

 • Nimic de scos în evidență.

Căști Over the Ear

O pereche de căști over the ear îți va acoperi în totalitate urechea, așa cum numele lor o spune, spre deosebire de căștile on the ear, care ocupă practic circumferința acesteia.

Avantajele acestor căști sunt legate în primul rând de faptul că utilizatorul se va bucura de o experiență audio de o calitate mai bună, asta pentru că zgomotul din jurul său nu va perturba ascultarea.

Casti Over the Ear Sony WH-CH500B

Casti Over the Ear Sony WH-CH500B

BRAND: Sony

MODEL: WH-CH500B

Tehnologie: Wireless

Sony WH-CH500B este o pereche de căști over the ear cu un preț excelent, de sub 250 RON, dar care oferă o calitate peste medie.

Vorbim despre un dispozitiv wireless, dotat atât cu Bluetooth, cât și cu NFC. Acesta oferă un sunet de calitate și este pliabil. În plus, el vine cu microfon incorporat și cu funcția hands-free.

PRO:

 • Preț de achiziție mic;
 • NFC;
 • Hands-Free.

CONTRA:

 • Nimic raportat la preț.

Căști audio cu Bandă Beats Solo 3 by Dr. Dre

Căști audio cu Bandă Beats Solo 3 by Dr. Dre

BRAND: Beats

MODEL: Solo 3 by Dr. Dre

Tehnologie: Wireless

Ei bine, Beats Solo 3 by Dr. Dre este un model de căști over the ear premium, dedicat celor mai pretențioși dintre cumpărători.

Acesta oferă un sunet de o calitate excelentă, așa cum era de așteptat. El cântărește 215 grame și este un model wireless, care se va conecta la sursă cu ajutorul funcției Bluetooth.

În dotarea acestor căști cu bandă găsim și un microfon, dar și funcția ce ne permite să le pliem. În plus, trebuie să știi că acestea au un timp de operare de până la 40 ore, așadar unul mai mult decât generos.

PRO:

 • Autonomie 40 ore;
 • Pliabile;
 • Calitate superioară a sunetului.

CONTRA:

 • Prețul destul de piperat.

Căști audio Sport

Căștile audio de tip sport sunt ideale pentru persoanele ce practică activități fizice, asta datorită modului în care ele sunt construite. Cele mai multe dintre ele nu au fir și sunt special concepute să rămână fixate pe urechile utilizatorului.

Căștile sport pot fi folosite atunci când faci exerciții la un aparat multifuncțional, atunci când pedalezi și chiar când alergi în aer liber sau pe o bandă de alergat. Ele sunt de principiu rezistente la transpirație și umiditate.

Căști Sport Bose SoundSport

Căști Sport Bose SoundSport

BRAND: Bose

MODEL: SoundSport

Tehnologie: Wireless

Bose SoundSport este o pereche de căști ideale pentru activități fizice. Cele două difuzoare sunt de tipul in-ear, fiind legate între ele cu un cablu. Conexiunea la telefon se va face wireless, cu ajutorul funcției Bluetooth sau prin Wi-Fi.

Modelul este rezistent la apă și la transpirație, având de asemenea microfon incorporat, implicit funcția hands-free. Raza maximă de operare este de 10 metri, în timp ce autonomia bateriei ajunge la 6 ore.

PRO:

 • Wi-Fi;
 • Rază de operare bună;
 • Rezistente la umezeală.

CONTRA:

 • Preț de achiziție mare.

Căști Sport In Ear JBL Endurance PEAK

Căști Sport In Ear JBL Endurance PEAK

BRAND: JBL

MODEL: Endurance PEAK

Tehnologie: Wireless

Modelul JBL Endurance PEAK este unul premium, ce are un cost de achiziție mai ridicat, însă care impresionează cu calitatea pe care o oferă utilizatorilor.

Aceste căști wireless folosesc atât Bluetooth, cât și Wi-Fi. Ele sunt rezistente de asemenea la apă, vin cu microfon și cu Hands-free. În plus, ele vin și cu funcții precum: Touch Control, PowerHook, TwistLock.

Acestea au fost dotate cu o baterie performantă, care le ajută să redea conținut audio timp de 24 ore continuu, fiind așadar foarte performante!

PRO:

 • Autonomie foarte bună;
 • Touch Control;
 • Multe funcții.

CONTRA:

 • Nimic.

Căști audio Sport Sony MDRXB510ASB

Căști audio Sport Sony MDRXB510ASB

BRAND: Sony

MODEL: MDRXB510ASB

Tehnologie: Cu Fir

Sony MDRXB510ASB sunt ultimele căști sport din prezentul top. Ele sunt apreciate de către utilizatori, asta datorită raportului calitate/preț bun pe care îl oferă.

Vorbim despre o pereche de căști cu fir, care se vor conecta la telefon sau o altă sursă externă cu ajutorul unui jack de 3.5 mm, cablu măsurând 1.2 metri.

Căștile vin cu microfon, funcția Extra Bass și sunt de altfel rezistente la stropii de transpirație. Le recomandăm cu încredere!

PRO:

 • Preț bun;
 • Rezistență la stropire;
 • Funcția Extra Bass.

CONTRA:

 • Nimic.

Căști Gaming bune

Ultimele, dar nu cele din urmă, sunt căștile pentru gaming. După cum bine probabil știi, aceste dispozitive sunt foarte căutate de către pasionații de jocuri pentru PC.

Căștile de gaming au de regulă un design futurist și, cel mai important, ar trebui să fie ușor de purtat. În plus ele vin dotate de cele mai multe ori cu LED-uri colorate și cu alte funcții interesante.

De altfel, atunci când vei cumpăra căști dedicate gamingului, trebuie să iei în calcul performanțele audio. Multe dintre jocuri necesită o calitate stereo foarte bună, având în vedere că sunetele din cadrul lor sunt 3D.

Mai jos, îți vom prezenta un top trei al celor mai bună căști pentru gaming. Am ținut cont în timpul selecției de raportul calitate/preț al produselor.

Casti gaming Logitech G533

Casti gaming Logitech G533

BRAND: Logitech

MODEL: G533

Tehnologie: Wireless

Logitech G533 este o pereche de căști pentru gaming de o calitate superioară. Vorbim despre un model DTS Surround 7.1, ce va oferi o experiență audio de o înaltă calitate.

Acestea vin dotate cu butoane pentru setări și dețin un microfon pliabil incorporat. Durata de funcționare a căștilor este de asemenea una foarte bună, fiind de până la 15 ore.

PRO:

 • Autonomie bună;
 • 7.1;
 • Performanțe audio de top.

CONTRA:

 • Prețul.

Casti gaming Somic G941

Casti gaming Somic G941

BRAND: Somic

MODEL: G941

Tehnologie: Cu fir

Somic G941 este o variantă ceva mai ieftină pentru căști de gaming, prețul lor fiind de sub 300 lei. Ele sunt extrem de apreciate de către cumpărători, primind sute de recenzii dintre cele mai pozitive.

Căștile dețin un cablu de 2 metri și oferă o impedanta de 32 Ohm. Cele doua difuzoare detinute au un diametru de 40 mm, iar sunetul oferit este Surround 7.1.

PRO:

 • Sunet Surround 7.1;
 • Cablu de dimensiuni bune;
 • LED-uri.

CONTRA:

 • Nimic.

Casti gaming HyperX Cloud II Pro

BRAND: HyperX

MODEL: Cloud II Pro

Tehnologie: Cu fir

HyperX Cloud II Pro este o altă pereche de căști extrem de apreciată. Modelul este perfect pentru gaming, el având un cablu lung de 3 metri ce permite o bună mobilitate.

Acesta vine cu un microfon pliabil incorporat de o bună calitate, dar și cu 2 difuzoare ce au o diagonală de 53 mm fiecare.

Calitatea căștilor este una bună, iar datorită acestui motiv le recomandăm cu multă încredere!

PRO:

 • Sunet clar și puternic;
 • Preț corect raportat la performanțe;
 • Foarte comode.

CONTRA:

 • Nimic.

Cum alegi cele mai bune căști

Există pe piață mii de modele de căști audio, deci cu siguranță îți va fi dificil să alegi un model pe placul tău. Tocmai de aceea, te sfătuim să faci încă de la început o listă cu caracteristicile pe care ai vrea ca produsul să le dețină, dar să ții cont și de bugetul de care dispui. Iată mai jos criteriile cele mai importante pe care noi considerăm că ar trebui să le ai în vedere.

Tipul căștilor

După cum probabil știi deja, căștile audio pot fi de mai multe tipuri. Rămâne ca tu să alegi modelul dorit, în funcție de următoarele categorii:

 • Căști In ear – modelele clasice, precum cele disponibile la telefoanele mobile;
 • Căști On the ear – aceste modele se poziționează perfect pe urechi;
 • Căști Over the ear – acoperă în totalitate circumferința urechii și o depășesc:
 • Căști sport – ideale pentru activități fizice, deoarece vin dotate cu sisteme speciale de prindere.

Tehnologia folosită

Aici vorbim despre două mari categorii: căști cu fir și căști wireless.

 1. Căștile cu fir sunt cele mai comune dintre modele, existând peste 1000 de produse pe piața de la noi. Avantajul lor este dat de faptul că tu nu va trebui să le încarci, însă ești limitat de lungimea cablului.
 2. Căștile wireless (fără fir) au avantajul că au o rază de acțiune mai generoasă și este eliminat disconfortul oferit de cablu. Totuși, va trebui să le încarci regulat, iar acest aspect poate deveni destul de enervant cu timpul.

Lungimea cablului și raza de acțiune

Dacă ai decis să cumperi o pereche de căști cu fir, atunci te sfătuim să te asiguri că acestea vin dotate cu un cablu suficient de lung în funcție de nevoile tale. Așadar, ia în calcul spațiul tău de desfășurare și poziția PC-ului, laptopului și nu numai.

În situația căștilor fără fir este importantă raza de acțiune. Cele mai comune dispozitive pot funcționa la o distanță de până la 10 metri față de sursa la care vor fi conectate, aceasta fiind în general suficientă. Totuși, găsești modele ce oferă o rază chiar și de 30 metri!

Timpul de operare

Evident, acest criteriu se referă tot la căștile audio wireless. Dacă nu vrei să încarci foarte des produsul, atunci citește atent specificațiile și alege unul care are o autonomie generoasă, cum ar fi de: 9, 8, 10 sau chiar 20 de ore. Bineînțeles, cu cât timpul este mai mare, cu atât mai bine!

Conectorii căștilor audio

Cel mai comun conector regăsit în dotarea unor căști este jack-ul de 3.5 mm. Totuși, aceste electronice pot veni și cu următorii conetori: Bluetooth, card reader, micro USB, USB, mini USB, NFC, USB type C și lista poate continua.

Funcțiile

Există o mulțime de funcții interesante pe care o pereche de căști le poate deține. În opinia noastră, cele mai utile sunt: rezistența la apă, transpirație și praf, funcția hands-free, microfon, pliabilitate, funcția de izolare a zgomotului, încărcare rapidă, activare vocală.

Greutatea căștilor

Nu în ultimul rând, te sfătuim să iei în calcul și greutatea căștilor pe care le vei cumpăra. De ce? Deoarece un produs greu va crea disconfort utilizatorilor, în special mușchilor de la gât. Astfel, ar fi ideal să alegi un produs cât mai ușor.

Top cele mai bune căști audio

Te invit acum să descoperi un top al unora dintre cele mai apreciate căști audio. Am făcut selecția ținând cont de toate aspectele menționate mai sus, dar și de prețul pe care aceste produse îl au, astfel ca tu să găsești cât mai rapid un model pe placul tău.

Căști audio on ear Skullcandy Hesh3

Căști audio on ear Skullcandy Hesh3

BRAND: Skullcandy

MODEL: Hesh3

TIP căști: On the ear

Următorul model este unul on ear. Skullcandy Hesh 3 a primit zeci de recenzii pozitive, ceea ce denotă o bună calitate a lor.

Vorbim despre un model care poate funcționa atât wireless, cât și cu fir. El vine cu un jack de 3.5 mm și cu Bluetooth. Printre principalele funcții deținute notăm: pliabilitate, microfon, cablu detașabil și difuzoare de 40 mm în diametru.

PRO:

 • Preț corect;
 • Wireless sau cu fir;
 • Pliabile.

CONTRA:

 • Nimic.

Căști in-ear Sony MDR-XB50APB

Căști in-ear Sony MDR-XB50APB

BRAND: Sony

MODEL: MDR-XB50APB

TIP căști: In-ear

Am decis ca în top să includem și niște căști in-ear, pe numele lor Sony MDR-XB50APB. Acestea au primit sute de note pozitive de la cumpărători, iar asta datorită raportului calitate/preț excelent pe care îl au.

Căștile sunt cu fir, deci se vor conecta cu ajutorul jack-ului de 3.5 mm. Ele sunt ideale pentru telefon, mai ales că vin cu funcția de control al acestia, dar și cu un microfon incorporat. În plus, modelul deține tehnologia extra bass.

Căștile cântăresc doar 8 grame, au difuzoare de 12 mm și un cablu suficient de lung, mai precis de 120 cm.

PRO:

 • Accesibile;
 • Control telefon;
 • Microfon.

CONTRA:

 • Nimic dacă ne raportăm la preț.

Casti wireless Beats Studio 3

Casti wireless Beats Studio 3

BRAND: Beats

MODEL: Studio 3

TIP căști: Over the ear

Ultimele căști fără fir recomandate sunt Beats Studio 3. Un model cunoscut, preferat de utilizatori, datorită designului și calității sale. Aceste căști pot fi comandate în mai multe culori: auriu/gri, albastru, alb, roșu sau negru.

Pachetul conține un cablu de 3.5 mm pentru conexiunea prin jack, o husă pentru căști, dar și un cablu USB.

Printre specificațiile principale deținute de aceste căști se numără: bluetooth, pliabile, microfon, funcția de încărcare rapidă, izolare zgomot, cablu detașabil și activare Siri. Nu în ultimul rând, trebuie să știi faptul că autonomia oferită este una excelentă de 40 ore.

PRO:

 • Design modern și elegant;
 • Încărcare rapidă;
 • Izolare zgomot.

CONTRA:

 • Prețul.

Căști audio ieftine și bune

Dacă vrei să cumperi o pereche de căști ieftină, dar de calitate, atunci te invităm să descoperi modelele pe care noi le recomandăm mai jos. Dă click pe butonul din dreptul fiecărui model și vezi care este cea mai avantajoasă ofertă!

Casti Panasonic RP-HF100E-K

Casti Panasonic RP-HF100E-K

BRAND: Panasonic

MODEL: RP-HF100E-K

TIP căști: On the ear

Sony MDRZX110B

Sony MDRZX110B

BRAND: Sony

MODEL: MDRZX110B

TIP căști: On the ear

Casti Pioneer SE-MJ503-K

Casti Pioneer SE-MJ503-K

BRAND: Pioneer

MODEL: SE-MJ503-K

TIP căști: On the ear

Întrebări frecvente

Î: Cum conectez căștile la PC/telefon?

R: Nimic mai simplu! Trebuie doar să introduci jack-ul în slotul special. Dacă căștile sunt fără fir, atunci conexiunea se va face cel mai probabil cu ajutorul tehnologiei Bluetooh, iar ea va fi aproape automată!

Î: Cum aleg mărimea căștilor?

R: Căștile sunt în general stas, deci nu vin pe mărimi. Totuși, cele mai multe dintre ele au în dotare funcția de reglare, astfel ca fiecare utilizator să le poată folosi într-un mod cât mai eficient și confortabil.

Î: Avantajele căștilor wireless?

R: Căștile wireless îți oferă un confort suplimentar datorită lipsei cablului, deoarece te vei putea mișca lejer, indiferent dacă te joci sau faci sport. În plus, lipsa firului oferă și un plus în ceea ce privește aspectul produsului.

Î: Care sunt avantajele căștilor cu fir?

R: Spre deosebire de căștile fără fir, cele care fac parte din această categorie nu necesită încărcare periodică. Așadar, ele vor funcționa non-stop cât timp vor fi conectate la o sursă externă.

Î: Ce avantaje și dezavantaje oferă căștile in ear?

R: După cum îți spuneam, avantajele sunt date în primul rând de dimensiunea lor. În ceea ce privește dezavantajele, ele pot deveni incomode dacă vor fi folosite o lungă perioadă de timp. De aceea, este recomandat să nu le utilizezi mai mult decât este necesar!

Î: Ce avantaje oferă căștile On the Ear?

R: Avantajele date de aceste tipuri de căști sunt legate în principal de confortul utilizatorilor. Ele nu acoperă complet urechea și nici nu trebuiesc introduse în interiorul ei. Așadar, disconfortul dat de utilizarea îndelungată a acestui tip de căști este unul mult mai scăzut.

Î: De ce să aleg o pereche de căști over the ear?

R: Așa cum îți spuneam mai sus, aceste căști oferă avantajul legat de izolarea zgomotului exterior. Ele sunt de asemenea foarte comode, pentru că nu intră în ureche și nici nu o presează. Totuși, nu recomandăm folosirea îndelungată la un volum prea ridicat!

Î: De ce să cumperi căști sport?

R: Așa cum ți-am spus încă din primele rânduri, căștile sport sunt ideale pentru activitățile fizice deoarece sunt ușor de purtat și pentru că vin dotate cu tehnologii în acest sens, care nu permit ca ele să cadă și care le fac rezistente la apă.

Î: Contează greutatea căștilor sport?

R: Da! Este important ca ele să fie cât mai ușoare, asta pentru a nu deveni incomode pentru utilizator. De aceea, majoritatea căștilor sport fac parte din categoria In Ear.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -