Cele mai bune Căști Wireless (fără fir) – Recomandări și TOP

0
22

Pentru a putea să achiziționezi cele mai bune căști wireless, este recomandat să ții cont de principalele criterii care definesc acest tip de produs. Ca de fiecare dată, echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă care sunt acestea, îți va oferi sfaturi de achiziție, dar și un top pentru a te ajuta!

Cum alegi cele mai bune căști wireless

Precum boxele portabile, căștile wireless funcționează, așa cum numele lor o spune, fără a fi nevoie de un fir pentru conexiunea la telefonul mobil, tabletă, televizor sau PC. Avantajul acestui tip de gadget este că îți oferă mai multă mobilitate, spre deosebire de căștile cu fir, care te limitează în funcție de lungimea cablului.

Tipul căștilor fără fir

Căștile fără fir pot fi de mai multe feluri. Este important ca tu să stabilești de la bun început din ce categorie vrei să facă acestea, în funcție de nevoi sau preferințe.

  • Căști wireless In Ear ­– modelele ce fac parte din această categorie sunt cele care vor intra în ureche, precum acelea pe care le primim împreună cu un telefon mobil, spre exemplu. Avantajul este dat de faptul că ele se vor fixa bine, însă pot fi incomode după o utilizare îndelungată;
  • Căști wireless On the ear – căștile wireless on the ear sunt de dimensiuni medii. Acestea se plasează pe ureche, neacoperind complet zona;
  • Căști wireless Over the ear – cele mai comune modele fac parte din această categorie. Vorbim despre căștile care acoperă complet circumferința urechii și chiar o depășesc. Ele oferă o experiență audio de calitate;
  • Căști wireless Sport – căștile wireless sport sunt ideale pentru persoanele care practică activități fizice. Cele două difuzoare sunt în general legate printr-un cablu, astfel ca dispozitivul să nu cadă în timpul alergatului sau exercițiilor fizice.

Recomandări căști wireless over the ear

Sony WH-CH700NB Pioneer SE-MJ553BT-K Panasonic RP-BTD10E-K
Sony WH-CH700NB Pioneer SE-MJ553BT-K Panasonic RP-BTD10E-K
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Conectorii căștilor wireless

Chiar dacă vorbim de căști care nu folosesc fir, asta nu înseamnă că ele nu pot fi conectate la surse externe și prin diverși conectori. Iată lista celor pe care îi vei găsi în general în dotările acestor produse: bluetooth, jack de 3.5 mm, USB, NFC și chiar card reader.

Raza maximă de acțiune

Pentru un astfel de dispozitiv este extrem de important ca raza de acțiune să fie una cât mai generoasă, asta pentru ca tu să te bucuri de experiența audio fără să fii foarte limitat de distanța de la căști la dispozitivul la care vor fi conectate.

Pe piață există o mulțime de modele, care pot emite chiar și de la o distanță de peste 30 metri. Totuși, trebuie să fim realiști și să spunem faptul că o pereche de căști wireless ce oferă o rază de 10 metri sunt mai mult decât suficiente.

Timpul de operare

La fel, un alt criteriu de achiziție foarte important este legat de timpul de operare al căștilor wireless. Acesta poate ajunge chiar și la două zile continuu, însă majoritatea dintre modele propun o autonomie de 5/24 ore ore.

Îți recomandăm să alegi căști wireless ce pot reda muzică fără a fi încărcate măcar timp de 10 ore, un timp decent pentru o utilizare zilnică.

Greutatea căștilor

Poate ți se pare ciudat, însă mulți utilizatori iau în calcul și greutatea căștilor înainte de a le cumpăra. Este de înțeles, deoarece o pereche grea va crea în timp disconfort în zona gâtului. Astfel, ar fi bine să te orientezi către modele ce cântăresc cât mai puțin.

Funcțiile căștilor fără fir

Ultimul criteriu de alegere a unor căști fără fir este dat de funcțiile pe care acestea le pot deține. Ele sunt multe, deoarece marii producători se întrec an de an în dotarea produselor lor. Totuși, noi îți vom prezenta o parte dintre cele mai interesante dintre ele: Activare Google Assistant/Siri/Vocală, funcție de boxă, cablu detașabil, hands-free, izolare zgomot, microfon, radio, pliabilitate, rezistență la apă/praf/transpirație.

Top cele mai bune căști wireless

Am pregătit un top trei al celor mai bune căști wireless ținând cont de toate cele prezentate mai sus, dar și de experiența utilizatorilor cu produsele sau de raportul preț/calitate. Îți recomandăm să dai click pe butoanele din dreptul fiecărui model, deoarece acolo vei descoperi unele dintre cele mai bune oferte pentru acestea!

Casti audio over-ear Skullcandy Crusher

Casti audio over-ear Skullcandy Crusher

BRAND: Skullcandy

MODEL: Crusher

TIP căști: Over the ear

Atunci când vine vorba despre căști wireless bune, Skullcandy Crusher este un model pe care îl vor recomanda majoritatea utilizatorilor.

Acesta este unul de top, ce vine dotat cu difuzoare ce au un diametru de 40 mm, care emit un sunet clar și fără distorsiuni.

Căștile sunt pliabile și vin dotate cu un microfon. În plus, trebuie să știi că ele se vor conecta la sursa externă atât prin bluetooth, cât și prin jack-ul de 3.5 mm. Autonomia oferită de căști este foarte bună, de nu mai puțin de 40 ore.

Casti wireless Sony WH-1000XM3B

Casti wireless Sony WH-1000XM3B

BRAND: Sony

MODEL: WH-1000XM3B

TIP căști: Over the ear

Sony WH-1000XM3B este o pereche de căști wireless de o super calitate, un model premium, cu un preț pe măsură, însă corect raportat la performanțe.

Căștile dețin funcții precum Hi-Res, Noise Canceling, LDAC, activare Google Assistant, Hands-free, sunet ambiental, pliabilitate sau microfon.

Modelul vine cu conectori precum: USB, Bluetooth și NFC, iar împreună cu ele veți primi și un cablu. Căștile pot funcționa fără a fi încărcate timp de 30 ore și emit un sunet perfect cu ajutorul difuzoarelor de 40 mm în diametru.

Casti wireless Beats Studio 3

Casti wireless Beats Studio 3

BRAND: Beats

MODEL: Studio 3

TIP căști: Over the ear

Ultimele căști fără fir recomandate sunt Beats Studio 3. Un model cunoscut, preferat de utilizatori, datorită designului și calității sale. Aceste căști pot fi comandate în mai multe culori: auriu/gri, albastru, alb, roșu sau negru.

Pachetul conține un cablu de 3.5 mm pentru conexiunea prin jack, o husă pentru căști, dar și un cablu USB.

Printre specificațiile principale deținute de aceste căști se numără: bluetooth, pliabile, microfon, funcția de încărcare rapidă, izolare zgomot, cablu detașabil și activare Siri. Nu în ultimul rând, trebuie să știi faptul că autonomia oferită este una excelentă de 40 ore.

Cele mai comune întrebări

Î: Avantajele căștilor wireless?

R: Căștile wireless îți oferă un confort suplimentar datorită lipsei cablului, deoarece te vei putea mișca lejer, indiferent dacă te joci sau faci sport. În plus, lipsa firului oferă și un plus în ceea ce privește aspectul produsului.

Î: Cum conectezi căștile wireless?

R: Căștile wireless se conectează la telefon, de exemplu, prin funcția Bluetooth în cele mai multe dintre cazuri. Așadar, trebuie doar să o activezi pe smartphone, iar apoi acesta va detecta automat căștile pornite. De altfel, multe căști wireless îți oferă posibilitatea să le conectezi chiar prin cablu.

Cele mai bune Căști Wireless (fără fir) – Recomandări și TOP
5 (100%) 1 vote

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here