Cele mai bune Căști Sport – Cum le alegi? Top și Review!

0
29

Cum alegi cele mai bune căști sport? Care este topul celor mai apreciate modele? Află toate detaliile din acest articol! Vei descoperi principalele criterii de selecție ale unor căști sport, dar și recenzii pentru produsele pe care le recomandăm!

Cum alegi Căștile Sport

Indiferent de categoria din care fac parte, atunci când vrei să cumperi cele mai bune căști trebuie să ții cont de câteva criterii de selecție importante, pe care noi ți le vom prezenta în rândurile ce urmează.

Totuși, înainte de toate, trebuie să știi faptul că o pereche de căști sport sunt ideale pentru persoanele ce practică activități fizice, asta datorită modului în care ele sunt construite. Cele mai multe dintre ele nu au fir și sunt special concepute să rămână fixate pe urechile utilizatorului.

Căștile sport pot fi folosite atunci când faci exerciții la un aparat multifuncțional, atunci când pedalezi și chiar când alergi în aer liber sau pe o bandă de alergat. Ele sunt de principiu rezistente la transpirație și umiditate.

Tipul Căștilor Sport

Așa cum am mai precizat și în alte articole similare, căștile pot fi de două categorii. Căști cu fir, ideale deoarece riscul de a pierde conexiunea este aproape inexistent, ele fiind de altfel compatibile și cu majoritatea dispozitivelor și căștile wireless, cele care sunt de principiu mai ușor de purtat, dar care necesită încărcate regulat și care trebuiesc să fie tot timpul aproape de sursa la care vor fi conectate.

Recomandări Căști Sport Fără Fir

Panasonic RP-BTS35E-A JVC HA-EN10BT-WE Creative Outlier Sports
Panasonic RP-BTS35E-A JVC HA-EN10BT-WE Creative Outlier Sports
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Lungimea Firului

Căștile Sport cu cablu au nevoie de unul suficient de lung încât să îți ofere o mobilitate cât mai bună. Totuși, acesta nu trebuie să fie nici prea mare, deoarece te poate încurca în timpul activității.

Așadar, considerăm că o pereche de căști dotate cu un cablu de 120 cm sunt perfecte. Ele sunt de altfel și cele mai frecvente dintre modele.

Autonomia și Raza de Operare

Dacă căștile sport pe care le-ai cumpărat sunt wireless, atunci trebuie neapărat să te asigură ca acestea îți vor oferi o rază maximă de operare generoasă, măcar de 8/10 metri. În plus,ai grijă ca acestea să fie dotate cu un acumulator de calitate, care să le ofere posibilitatea de a funcționa multe ore fără să necesite încărcare.

Conectivitatea

Fie că alegi un model cu fir, fie fără, trebuie ca noua ta pereche de căști să fie compatibilă cu cât mai multe dispozitive. În plus, trebuie să te asiguri că ea se va încărca cu ușurință, deci să vină dotată cu un slot destul de comun.

Așadar, îți prezentăm conectorii cei mai importanți pe care căștile tale ar trebui să îi dețină: USB, Bluetooth, jack de 3.5 mm, NFC.

Funcțiile

Cu toate că vorbim despre dispozitive destul de simple la bază, ele pot fi însă dotate cu câteva funcții foarte interesante. Ele sunt multe și pot fi foarte sofisticate, însă noi îți vom prezenta doar care sunt cele mai practice dintre ele: microfon incorporat, funcția hands-free, funcția de izolare zgomot, rezistența la praf și transpirație/umezeală.

Top cele mai bune căști sport

Îți oferim pe final un top al celor mai bune căști sport, asta pentru ca tu să te poți orienta către un produs de calitate, fără mult efort. Asigură-te că cel pe care îl alegi îți va satisface pretențiile! Spor la cumpărături!

Căști Sport Bose SoundSport

Căști Sport Bose SoundSport

BRAND: Bose

MODEL: SoundSport

Tehnologie: Wireless

Bose SoundSport este o pereche de căști ideale pentru activități fizice. Cele două difuzoare sunt de tipul in-ear, fiind legate între ele cu un cablu. Conexiunea la telefon se va face wireless, cu ajutorul funcției Bluetooth sau prin Wi-Fi.

Modelul este rezistent la apă și la transpirație, având de asemenea microfon incorporat, implicit funcția hands-free. Raza maximă de operare este de 10 metri, în timp ce autonomia bateriei ajunge la 6 ore.

Căști Sport In Ear JBL Endurance PEAK

Căști Sport In Ear JBL Endurance PEAK

BRAND: JBL

MODEL: Endurance PEAK

Tehnologie: Wireless

Modelul JBL Endurance PEAK este unul premium, ce are un cost de achiziție mai ridicat, însă care impresionează cu calitatea pe care o oferă utilizatorilor.

Aceste căști wireless folosesc atât Bluetooth, cât și Wi-Fi. Ele sunt rezistente de asemenea la apă, vin cu microfon și cu Hands-free. În plus, ele vin și cu funcții precum: Touch Control, PowerHook, TwistLock.

Acestea au fost dotate cu o baterie performantă, care le ajută să redea conținut audio timp de 24 ore continuu, fiind așadar foarte performante!

Căști audio Sport Sony MDRXB510ASB

Căști audio Sport Sony MDRXB510ASB

BRAND: Sony

MODEL: MDRXB510ASB

Tehnologie: Cu Fir

Sony MDRXB510ASB sunt ultimele căști sport din prezentul top. Ele sunt apreciate de către utilizatori, asta datorită raportului calitate/preț bun pe care îl oferă.

Vorbim despre o pereche de căști cu fir, care se vor conecta la telefon sau o altă sursă externă cu ajutorul unui jack de 3.5 mm, cablu măsurând 1.2 metri.

Căștile vin cu microfon, funcția Extra Bass și sunt de altfel rezistente la stropii de transpirație. Le recomandăm cu încredere!

Întrebări

Î: De ce să cumperi căști sport?

R: Așa cum ți-am spus încă din primele rânduri, căștile sport sunt ideale pentru activitățile fizice deoarece sunt ușor de purtat și pentru că vin dotate cu tehnologii în acest sens, care nu permit ca ele să cadă și care le fac rezistente la apă.

Î: Contează greutatea căștilor sport?

R: Da! Este important ca ele să fie cât mai ușoare, asta pentru a nu deveni incomode pentru utilizator. De aceea, majoritatea căștilor sport fac parte din categoria In Ear.

Cele mai bune Căști Sport – Cum le alegi? Top și Review!
5 (100%) 1 vote

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here