Cele mai bune Căști Over the Ear – Ghid, Clasament, Caracteristici

0
17

Dacă vrei să-ți cumperi cele mai bune căști over the ear, te invităm în primul rând să citești acest articol! De ce? Pentru că echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți va prezenta cele mai importante caracteristici de care să ții cond, îți va recomanda modele de calitate și îți oferă un top al celor mai bune modele, ținând cont de opiniile cumpărătorilor, dar și de raportul preț-calitate.

Cum alegi Căștile Over the Ear

În primul rând, trebuie să știi că o pereche de căști over the ear îți va acoperi în totalitate urechea, așa cum numele lor o spune, spre deosebire de căștile on the ear, care ocupă practic circumferința acesteia.

Avantajele acestor căști sunt legate în primul rând de faptul că utilizatorul se va bucura de o experiență audio de o calitate mai bună, asta pentru că zgomotul din jurul său nu va perturba ascultarea.

Mai jos te invităm să descoperi care sunt criteriile cele mai importante de selecție pentru căștile on the ear. Ține cont de ele, creează-ți o listă și la final alege-ți un model în funcție de aceasta!

Tehnologia utilizată

După cum bine știi, căștile over the ear pot fi cu fir sau wireless (fără fir). Rămâne ca tu să alegi modelul în funcție de preferințe. Dacă vei folosi căștile în general la PC sau laptop, atunci credem că un dispozitiv cu cablu este potrivit. În schimb, dacă vrei să te bucuri de mai multă mobilitate, ai putea opta pentru un model fără fir, cu mențiunea că acesta trebuie încărcat regulat.

Recomandări Căști Over the Ear fără fir

Sony MDRRF811RK Panasonic RP-WF950E-S JBL E45
Sony MDRRF811RK Panasonic RP-WF950E-S JBL E45
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Funcțiile

Cele mai bune căști over the ear vor fi în același timp dotate și cu funcții diverse. Important este ca ele să îți fie de folos, ci nu să conteze la număr. Așadar, iată câteva dintre cele mai bune funcții pe care noi le recomandăm: hands-free, încărcare rapidă, izolare zgomot, microfon, pliabilitate.

Lungimea Cablului sau Raza de Acțiune

O lungime a cablului de 100/150 cm credem că este suficientă pentru orice utilizator, cât să îi acorde mobilitatea de care are nevoie. Nu vei dori nici ca firul să fie prea lung, deoarece el se poate încurca.

Dacă vei cumpăra căști over the ear wireless, atunci citește cu atenție specificațiile produsului și asigură-te că el are o rază maximă de acțiune generoasă, de cel puțin 8 metri.

Conectivitatea Căștilor

Căștile cu fir se vor conecta la dispozitivele de pe care vrei să redai conținutul audio preferat cu ajutorul unui jack de 3.5 mm în cele mai multe dintre cazuri.

Căștile fără fir, folosesc fie Bluetooth, fie Wi-Fi, fie ambele. În plus, ele pot deține conectori precum USB, cu ajutorul căruia le vei încărca.

Top cele mai bune Căști Over the Ear

Am revenit cu un top al celor mai bune căști audio care fac parte din categoria Over the Ear. Am selectat produse care au un preț corect raportat la performanțele oferite, dar și care sunt apreciate de cei care deja le-au folosit.

Casti Over the Ear Sony WH-CH500B

Casti Over the Ear Sony WH-CH500B

BRAND: Sony

MODEL: WH-CH500B

Tehnologie: Wireless

Sony WH-CH500B este o pereche de căști over the ear cu un preț excelent, de sub 250 RON, dar care oferă o calitate peste medie.

Vorbim despre un dispozitiv wireless, dotat atât cu Bluetooth, cât și cu NFC. Acesta oferă un sunet de calitate și este pliabil. În plus, el vine cu microfon incorporat și cu funcția hands-free.

Căști audio Over-Ear Skullcandy Hesh3

Căști audio Over-Ear Skullcandy Hesh3

BRAND: Skullcandy

MODEL: Hesh3

Tehnologie: Wireless

Dacă vrei căști Over-Ear marca Skullcandy, atunci poți opta pentru modelul Hesh3. Acesta este unul apreciat de către utilizatori, primind zeci de recenzii dintre cele mai pozitive.

Principalele specificații ale acestui model sunt: pliabilitate, microfon incorporat, cablu detașabil, pot fi folosite cu fir sau fără, impedanță ieșire de 32 ohmi, răspuns în frecvență de 20 – 20000, difuzoare cu diametru de 40 mm.

Căști audio cu Bandă Beats Solo 3 by Dr. Dre

Căști audio cu Bandă Beats Solo 3 by Dr. Dre

BRAND: Beats

MODEL: Solo 3 by Dr. Dre

Tehnologie: Wireless

Ei bine, Beats Solo 3 by Dr. Dre este un model de căști over the ear premium, dedicat celor mai pretențioși dintre cumpărători.

Acesta oferă un sunet de o calitate excelentă, așa cum era de așteptat. El cântărește 215 grame și este un model wireless, care se va conecta la sursă cu ajutorul funcției Bluetooth.

În dotarea acestor căști cu bandă găsim și un microfon, dar și funcția ce ne permite să le pliem. În plus, trebuie să știi că acestea au un timp de operare de până la 40 ore, așadar unul mai mult decât generos.

Întrebări

Î: De ce să aleg o pereche de căști over the ear?

R: Așa cum îți spuneam mai sus, aceste căști oferă avantajul legat de izolarea zgomotului exterior. Ele sunt de asemenea foarte comode, pentru că nu intră în ureche și nici nu o presează. Totuși, nu recomandăm folosirea îndelungată la un volum prea ridicat!

Cele mai bune Căști Over the Ear – Ghid, Clasament, Caracteristici
5 (100%) 1 vote

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here