Cele mai bune Căști on the Ear – Cum le cumperi și TOP produse!

0
18

Bine v-am regăsit pe GhidulCumpărăturilor.ro! Azi îți vom arăta cum poți să cumperi o pereche de căști on the ear, ținând cont de cele mai importante caracteristici care le definesc. În plus, pentru a te ajuta, am creat pentru tine un top al celor mai bune căști on the ear!

Cum alegi Căștile on the Ear

Spre deosebire de modelele in ear, căștile on the ear sunt acelea care se poartă practic deasupra urechii, fiind cele care fac parte din categoria medie în ceea ce privește dimensiunea lor. Vei găsi pe piață o mulțime de modele, iar pentru a achizționa pe cel mai bun dintre ele, trebuie să ții cont de următoarele criterii.

Conectorii Căștilor on the Ear

Căștile cu fir se vor conecta la dispozitivele externe de pe care redau conținutul audio cu ajutorul unei mufe jack, de regulă de 3.5 mm. Totuși, căștile fără fir sunt de regulă dotate cu mai multe tipuri de conetori, după cum urmează: bluetooth, USB, NFC, card reader și nu numai. Totul diferă de la model la model, iar tu trebuie să alegi un dispozitiv conform cu nevoile tale.

Recomandări căști on the ear cu bluetooth

Skullcandy Uproar JBL Tune 600
Sony WH-CH400L Skullcandy Uproar JBL Tune 600
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tehnologia Folosită

Cele mai multe dintre căștile on the ear vor fi dotate cu fir, avantajul fiind dat de faptul că conexiunea la sursa externă va fi una sigură, fără riscul unei întreruperi.

Ai însă posibilitatea să alegi o pereche de căști fără fir (Wireless), dar trebuie să ții cont de autonomia lor. Mai precis, ai grijă ca acestea să poată funcționa o perioadă bună de timp, fără să se descarce. Un alt aspect este dat de distanța maximă de operare, care ar trebui să fie la fel, una generoasă, pentru a nu te deconecta în momente nepotrivite de la sursă.

Funcții Recomandate

Dacă vrei să-ți cumperi căști audio de calitate, atunci asigură-te că ele vor fi dotate și cu ceva funcții ajutătoare. Aici ținem să recomandăm: microfonul incorporat, funcția hands-free, funcția de control al volumului, rezistența la praf, transpirație sau umezeală, dar și pliabilitatea acestora.

Desigur, există modele ce dețin și funcții mai complexe, cum ar fi: activare Siri, Google Assistant și multe altele, însă acestea țin mai degrabă de gusturile și bugetul fiecărui cumpărător.

Top Căști on the Ear bune

Dacă ai ținut cont de cele de mai sus, adică de principalele criterii de selecție pentru cele mai bune căști on the ear, a venit momentul să-ți alegi modelul potrivit. Știm că îți va fi greu, de aceea îți vom propune noi trei produse, care sperăm să fie pe placul tău. Spor la cumpărături!

Casti On-ear JBL Tune 500

Casti On-ear JBL Tune 500

BRAND: JBL

MODEL: Tune 500

Tehnologie: Wireless

JBL Tune 500 este o pereche de căști on the ear wireless, ce oferă o autonomie excelentă de 16 ore, fiind de altfel foarte apreciată de către cumpărători.

Dispozitivul deține 2 difuzoare ce au un diametru de 32 mm, iar impedanța la ieșire este de 32 ohmi. Căștile oferă un sunet clar, vine cu funcția Pure Bass Sound, dar și cu Hands-Free Call, ceea ce înseamnaă că pot fi folosite împreună cu telefonul mobil.

Casti on the Ear Sony MDRXB650BT

BRAND: Sony

MODEL: MDRXB650BT

Tehnologie: Wireless

În continuare îți propunem căștile Sony MDRXB650BT, un model la fel de apreciat, tot fără fir. El se va conecta la dispozitivele externe cu ajutorul funcției Bluetooth, dar și prin Wi-Fi.

Căștile au o rază maximă de acțiune de 10 metri și pot funcționa continuu timp de 30 ore, asta datorită acumulatorului de calitate, care durează 4 ore să fie încărcat la maximum.

Căștile dețin și microfon, iar sunetul emis este unul de o bună calitate, fără distorsiuni. Recomandăm modelul cu multă încredere!

Casti audio On Ear Beats EP by Dr. Dre

Casti audio On Ear Beats EP by Dr. Dre

BRAND: Beats

MODEL: EP by Dr. Dre

Tehnologie: Cu Fir

Beats EP by Dr. Dre este ultimul model de Căști on the Ear din acest top. Este unul performant, de data asta cu fir, ce se va conecta la PC, telefon, laptop sau orice alt dispozitiv extern cu ajutorul unui jack de 3.5 mm.

Căștile au un cablu de 120 cm, adică suficient de lung încât tu să ai o mobilitate bună. Ele dețin microfon, iar în ceea ce privește calitatea audio nu sunt multe de discutat, deoarece aceasta este una superioară.

Întrebări

Î: Ce avantaje oferă căștile On the Ear?

R: Avantajele date de aceste tipuri de căști sunt legate în principal de confortul utilizatorilor. Ele nu acoperă complet urechea și nici nu trebuiesc introduse în interiorul ei. Așadar, disconfortul dat de utilizarea îndelungată a acestui tip de căști este unul mult mai scăzut.

Cele mai bune Căști on the Ear – Cum le cumperi și TOP produse!
5 (100%) 1 vote

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here