Cele mai bune Căști In Ear – Top, Recomandări, Ghid

0
23

Dacă vrei să îți cumperi cele mai bune căști in ear, te invităm să citești acest articol informativ! Îți vom prezenta câteva specificații de care ar trebui să ții cont în vederea achiziției, dar și un top al celor mai apreciate modele de pe piață.

Cum alegi Căștile In Ear

În primul rând, trebuie să știi faptul că acest tip de căști, așa cum numele o spune, este cel care va intra în interiorul urechii, fiind vorba despre modelele cele mai comune. Căștile In Ear au avantajul că sunt mici, deci ușor de transportat, dar și că nu incomodează utilizatorul prea mult. După cum bine știi, căști In Ear primești aproape de fiecare dată când îți cumperi un telefon mobil, o tabletă, un mp3 player și nu numai. Pentru a alege cele mai bune căști In Ear, te sfătuim să ții cont de specificațiile din rândurile următoare.

Tehnologia folosită

În ceea ce privește căștile in ear, vei avea de a ales dintre două mari categorii:

  • Căști cu Fir: sunt cele mai căutate dintre căștile in ear, fiind de altfel modelele care se bucură de cea mai mare diversitate;
  • Căști Wireless: vei găsi căști in ear cu siguranță, mai exact vorbim despre sute de modele. Dezavantajul lor este dat de faptul că ele necesită încărcate periodică.

Recomandări Căști In Ear Wireless

Skullcandy Smokin buds 2 Skullcandy Push JBL E25BT
Skullcandy Smokin buds 2 Skullcandy Push JBL E25BT
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Lungimea Cablului

Un factor de decizie important atunci când vorbim de achiziționarea unor căști bune, este dat și de lungimea cablului pe care acestea îl dețin. Desigur, dacă este vorba despre căști fără fir, atunci ai grijă să cumperi un model ce oferă o rază de acțiune cât mai generoasă.

Îți spunem de pe acum că majoritatea produselor vin dotate cu un fir ce măsoară 1.20 metri, așadar unul suficient de lung. Totuși, găsești modele cu cablu atât mai scurt, cât și mai lung. Trebuie în principiu să alegi căștile care dețin un cablu suficient de lung care să îți permită o mobilitate cât mai bună, în funcție de activitățile pe care le ai zi de zi.

Conectorii

Căștile In Ear pot fi dotate cu diverși conectori, după cum urmează: Bluetooth, jack de 3.5, micro USB, NFC, mini USB, USB, RCA. Aceștia sunt printre cei mai comuni de pe piață. Evident, ei sunt extrem de importanți, deoarece cu ajutorul lor vei putea conecta căștile la sursa externă de pe care dorești să redai conținutul media.

Sfatul nostru este să alegi o pereche de căști in ear care să vină dotate cu cât mai mulți conectori, asta pentru ca ele să fie compatibile cu cât mai multe dispozitive externe.

Funcțiile

Aici situația este una subiectivă, deoarece funcțiile unor căști sunt foarte diverse și totul ține de preferințele utilizatorilor. Totuși, noi îți recomandăm să cumperi căști in ear care dețin măcar aceste caracteristici: microfon, hands-free, izolare zgomot, rezistență la praf și umezeală.

Top căști in ear bune

Ajunsi spre finalul articolului, a venit momentul să îți prezentăm un top pentru cele mai bune căști in ear. Desigur, modelele sunt mult mai multe pe piață, însă am încercat să alegem modele ce sunt cât mai bine dotate și care încântă cu un raport calitate/preț bun.

Casti audio in-ear Sony MDR-XB50APB

Casti audio in-ear Sony MDR-XB50APB

BRAND: Sony

MODEL: MDR-XB50APB

Tehnologie: Cu Fir

Începem cu un model simplu, pe numele lui Sony MDR-XB50APB. Aceste căști in ear au primit sute de recenzii pozitive, fiind de calitate, dar și ieftine în același timp.

Modelul vine dotat cu un cablu lung de 120 cm și cântărește doar 8 grame. Se va conecta la telefon printr-un jack de 3.5 mm și vine dotat cu difuzoare ce au un diametru de 12 mm.

Căștile vin cu microfon, funcția extra bass și cu funcția de control al telefonului. În plus, ele au o impedanță de 40 ohmi și și răspuns în frecvență de 4 – 24000.

Casti in ear Skullcandy Smokin buds 2

Casti in ear Skullcandy Smokin buds 2

BRAND: Skullcandy

MODEL: Smokin buds 2

Tehnologie: Wireless

Skullcandy Smokin Buds 2 este o pereche de căști in ear de o calitate ceva mai bună. Vorbim despre un model wireless, care oferă un timp de operare de până la 7 ore, așadar unul destul de generos.

Difuzoarele au un diametru de 10 mm, iar impedanța de ieșire este de 16 ohmi. Dispozitivul vine de asemenea cu microfon incorporat, deci poate fi folosit fără probleme și în timp ce conduci.

Căști In Ear Beats Powerbeats PRO Totally

Căști In Ear Beats Powerbeats PRO Totally

BRAND: Beats

MODEL: Powerbeats PRO Totally

Tehnologie: Wireless

Ei bine, Beats Powerbeats PRO Totally este ultimul model de căști in ear prezentat în topul nostru. Vorbim despre unul premium, ce are un preț destul de piperat, însă care este corect raportat la tot ceea ce oferă.

Căștile sunt wireless și datorită acumulatorului de calitate, pot funcționa continuu timp de 9 ore. Acestea sunt rezistente la apă, rezistente la transpirație și folosesc și funcția de încărcare rapidă.

Așadar, aceste căști Beats sunt recomandarea noastră pentru cei mai pretențioși dintre cumpărători, deoarece cu siguranță nu vor fi dezamăgiți de calitatea acestui produs!

Întrebări Frecvente

Î: Ce avantaje și dezavantaje oferă căștile in ear?

R: După cum îți spuneam, avantajele sunt date în primul rând de dimensiunea lor. În ceea ce privește dezavantajele, ele pot deveni incomode dacă vor fi folosite o lungă perioadă de timp. De aceea, este recomandat să nu le utilizezi mai mult decât este necesar!

Cele mai bune Căști In Ear – Top, Recomandări, Ghid
5 (100%) 1 vote

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here