Cele mai bune boxe de perete – Recenzii, Clasament, Recomandări

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Vrei să-ți cumperi cele mai bune boxe de perete? Atunci citește pe GhidulCumpărăturilor.ro un ghid informativ, care îți va prezenta principalele criterii de selecție, un top al celor mai bune modele, recomandări de boxe, dar și recenzii pentru acestea!

Cum să cumperi cele mai bune boxe de perete

Boxele care se montează în perete, așa cum numele lor o spune, sunt în general dotate cu orificii și suporți speciali în acest sens. Ele sunt ideale pentru formarea unui sistem audio complex, dar pentru asta ar trebui să mai cumperi separat și un subwoofer, un amplificator șa. Totuși, te invit să descoperi care sunt principalele caracteristici de care tu ar trebui să ții cont la achiziție.

Impedanța boxelor

4, 6 sau 8 ohmi sunt cele trei mari categorii din care pot face parte boxele de perete atunci când discutăm despre impedanța lor. Desigur, vom găsi pe piață și alte modele, însă acestea sunt cele mai comune. Ține cont de acest aspect atunci când vei conecta boxa la un amplificator!

Recomandări boxe de perete cu impedanță de 4 ohmi

Boxe Dibeisi Boxe audio Vlliodor Boxe Profesionale NRS
Polk Audio Signature S30 Boxe audio Vlliodor Yamaha NS-C444
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Puterea RMS

Puterea RMS a boxelor se calculează in W și este un criteriu foarte important. În funcție de nevoile tale, de buget și de preferințe, ai posibilitatea să optezi pentru difuzoare de perete ce vin cu o putere de sub 50 W, de 50 – 150 W, dar și de peste 150 W. Trebuie să hotărăști acest aspect încă de la început. Nu uita să iei în calcul și dimensiunea încăperii.

Boxe active sau pasive

Boxele de perete pot fi și ele active sau pasive. După cum am vorbit și în articolul acesta, boxele pasive sunt acelea care nu îndeplinesc și funcția unui amplificator, în timp ce modelele active au în dotarea lor unul.

Top cele mai bune boxe de perete

După ce vei ține cont de sfaturile noastre, va veni momentul să cumperi un produs conform nevoilor tale și, ca de fiecare dată, noi încercăm să-ți venim în ajutor! Așadar, te invităm să descoperi top 3 boxe de perete și să accesezi butonul din dreptul fiecărui produs, pentru a-l găsi la un preț avantajos!

Boxe încastrabile Bowers & Wilkins CCM362

BRAND: Bowers & Wilkins

MODEL: CCM362

TIP boxă: de Perete

Bowers & Wilkins CCM362 este un set de boxe pasive foarte apreciate datorită calității lor. Acestea oferă o putere de 80 W și sunt special construite pentru a fi prinse în tavan sau în perete.

Modelul dispune de o grilă cu prindere magnetică și oferă o impedanță de 8 ohmi. Vorbim despre un produs de o calitate superioară, care merită cu siguranță achiziția!

Boxe de perete pasive Ailiang Dibeisi

Boxe de perete pasive Ailiang Dibeisi

BRAND: Ailiang Dibeisi

MODEL: Dibeisi

TIP boxă: de Perete

Chiar dacă numele nu este foarte cunoscut, boxele Ailiang Dibeisi sunt foarte apreciate de către cei care le-au cumpărat, aceștia oferindu-le o notă excelentă.

Acestea vin dotate cu un sistem special pentru prinderea în perete și au o putere RMS de 80 W și o puetere muzicală de 300 W.

Boxele sunt construite cu două căi și cu Bass Reflex, au o impedanță de 4 ohmi și un răspuns în frecvență de 100 Hz – 20.000 Hz.

Boxe perete activă și pasivă Geepas

Boxe perete activă și pasivă Geepas

BRAND: Geepas

MODEL: –

TIP boxă: de Perete

Setul de boxe Geepas este compus dintr-una activă și una pasivă. Acestea sunt fabricate din lemn și dețin funcții precum: Bluetooth, joc de lumini LED, intrare AUX/RCA, port USB, Card SD și nu numai.

Boxele oferă o putere de până la 240 W, deci cu siguranță nu vei fi dezamăgit de volumul sunetului, dar nici de calitatea sa.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -