Cel mai bun pavilion de grădină

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să ții cont în vederea achiziționării unui astfel de produs. Află care sunt caracteristicile principale și descoperă topul pentru cel mai bun pavilion de grădină!

Pavilioanele de grădină reprezintă o alternativă ceva mai ieftină în comparație cu construcția unui foișor din lemn. Desigur, există și modele fabricate din materiale de acest gen, însă cele mai multe dintre ele nu fac parte din această categorie.

Top pavilioane de grădină recomandate

Înainte de a-ți prezenta sfaturile pentru cumpărături, ne-am gândit să-ți oferim un top al unora dintre cele mai bune pavilioane pentru grădină.

Pavilion de grădină Kring 290×290

Pavilion de grădină Kring 290x290

Acest pavilion marca Kring are o înălțime de 245 cm și lateralele a câte 290 cm. Vorbim despre un model destul de simplu, perfect pentru grădinile de mici dimensiuni. El este foarte ușor de montat și este confecționat dintr-un schelet de oțel + material impermeabil din poliester.

Pavilion gradina HD 3x3m

Pavilion gradina HD 3x3m

Următorul model este unul mai scump, însă de o calitate superioară. El are o formă pătrată, iar laturile sale măsoară 3 metri fiecare. Este fabricat dintr-un poliester de calitate și din oțel. În plus, acest pavilion este prevăzut cu pereți laterali ce pot fi închiși cu ajutorul unor fermoare.

Cort pavilion pliabil CULINARO

Cort pavilion pliabil CULINARO

Atunci când nu vrei să ții pavilionul montat non-stop în grădina ta, poți opta pentru unul ce se strânge ușor. Modelul de la Culinaro face parte din această categorie și are o dimensiuni de 3×3 metri.

Pavilion Tarrington House

Pavilion Tarrington House

Dacă vrei un pavilion pentru curtea ta ceva mai solid, atunci îți recomandăm modelul de mai sus! Structura sa este fabricată din oțel și aluminiu, iar pereții și acoperișul dintr-un poliester de calitate. În plus, modelul este prevăzut cu plasă pentru țânțari, dar și cu ventilație.

Pavilion pentru curte Egreta

Pavilion pentru curte Egreta

Pentru că și designul unui produs este un aspect important, pavilionul Egreta cu siguranță stă bine la acest capitol. Cadrul său, care este fabricat din oțel, este unul decorativ și este vopsit electrostatic. Produsul măsoară 295x295x270 cm și a primit doar recenzii pozitive din partea celor care deja l-au cumpărat!

De ce să ții cont

Atunci când vrei să cumperi cel mai bun pavilion de grădina va trebui să ai în vedere o serie de caracteristici și sfaturi. Spre exemplu, vom vorbi mai jos despre materiale, structură, tipul pavilionului și nu numai!

Tipul pavilionului

Trebuie menționat că nu există practic o clasificare după tip, însă noi vom încerca să formăm două categorii: durabil și de ocazie.

Pavilion durabil

Atunci când ne referim la un pavilion de grădină durabil ne gândim la acele modele de dimensiuni mari, fabricate din materiale robuste, precum lemnul sau metalul gros. Ele sunt ideale pentru a fi amplasate permanent în grădină și pentru a face față fără probleme condițiilor meteo.

Pavilion de ocazie

Mai exact, sunt acele modele care se montează/demontează/transportă/depozitează foarte ușor! Le recomandăm celor care au nevoie să amenajeze un spațiu pentru luat masa, în timpul unui grătar de exemplu. Acestea sunt mai ieftine, însă structura lor nu face față de obicei în cazul unui vânt puternic.

Materialele

Când te vei informa în legătură cu materialele unui pavilion de grădină, va trebui să ai în vedere atât structura cât și copertina/pereții.

Structura

Structura unui pavilion pentru grădină poate fi fabricată din diferite metale sau din lemn.

  • Oțel

Un material ieftin și rezistent care în general nu ruginește! Majoritatea pavilioanelor vin cu o structură fabricată din acest material, iar prețul lor de achiziție este unul foarte bun.

  • Lemn

Pavilioanele fabricate din lemn au un preț ceva mai ridicat, însă sunt mult mai rezistente și mai durabile. Ține cont însă că va trebui să tratezi regulat lemnul împotriva condițiilor meteo, dar și a dăunătorilor!

  • Fier

Pavilioanele cu o structură din fier sunt de asemenea rezistente în timp. Vorbim despre un material greu, ce poate fi chiar incorporat într-o structură din beton.

Copertina

Cele mai multe pavilioane vin cu o copertină fabricată din poliester, asta pentru că vorbim despre un material ieftin, durabil și ușor de întreținut. Ai grijă însă ca densitatea acesteia să fie una ridicată!

Un alt material des întâlnit este vinilul. Ce-i drept, este unul mai durabil și mai rezistent, așadar potrivit pavilioanelor permanente. Ține cont însă de faptul că prețul unui pavilion cu o copertină din vinil este unul mai ridicat.

Dimensiunea

Când îți cumperi un pavilion, gândește-te bine dacă acesta va fi unul permanent sau dacă îl vei folosi ocazional. Apoi, măsoară bine spațiul în care îl vei amplasa, deoarece vrei ca noul tău pavilion de grădină să nu încurce locul din curte și să stea pe un teren plat și eventual amenajat special în acest sens.

Nu uita că și mai importantă este dimensiunea din interiorul său! Cu cât mai mare, cu atât vei putea să îl folosești împreună cu mai multe persoane.

Designul

Pentru un grătar ocazional poți opta fără probleme pentru un pavilion de grădină uzual. Dacă vrei însă unul permanent, atunci ar fi bine să ții cont și de designul său.

Un pavilion poate veni cu o structură decorativă, dar și cu o copertină pe măsură. Poți opta de altfel pentru o copertină dotată cu aerisire în zona tavanului sau cu una ai cărei pereți se pot închide cu ajutorul fermoarelor.

În plus, ai posibilitatea să alegi pavilioane de grădină ce vin din fabrică cu plase pentru țânțari.

Întrebări frecvente

✅ Cum montezi pavilionul de grădină?

În primul rând, respectă indicațiile producătorului. Dacă ai de-a face cu un pavilion voluminos, ar trebui să apelezi la încă o persoană pentru montarea lui. Cel mai important aspect este dat de suprafața pe care îl vei monta. Așadar, aceasta trebuie să fie una dreaptă!

✅ Unde depozitezi pavilionul?

Dacă ți-ai cumpărat un pavilion ce se poate demonta ușor și vrei să-l depozitezi, alege întotdeauna locurile uscate și care au o temperatură constantă pentru a nu se degrada în timp, cum ar fi: beci sau garaj.

✅ Ce fac cu pavilionul dacă bate vântul puternic?

Trebuie încă de la început să iei în calcul acest aspect! Pavilionul de grădină trebuie foarte bine ancorat în pământ pentru a nu fi deteriorat de eventuale furtuni. În plus, și materialul din care este fabricat trebuie să fie unul cât mai rezistent.

✅ Pavilion de grădină sau foișor?

Pavilionul este o alegere mult mai ieftină. Un model de o calitate superioară poate costa undeva în jurul a 2000 lei, iar montajul său este unul facil. Un foișor de grădină este mult mai scump și ai nevoie de experți pentru a-l monta.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -