Cel mai bun Grătar Electric – Ghid, Clasament, Review și Prețuri!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Cauți cel mai bun grătar electric profesional sau pentru acasă? Ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro te invită să descoperi care sunt cele mai apreciate modele, care sunt criteriile de selecție, dar și cele mai prețioase sfaturi!

Cum alegi cel mai bun grătar electric

Grătarele electrice au ajuns să fie din ce în ce mai apreciat și mai căutate în rândul utilizatorilor români, asta pentru că avem de-a face cu electrocasnice foarte utile, ce pot fi folosite acasă, într-un restaurant și chiar în casele de vacanță sau în acele locuri unde nu există acces la o rețea de gaze, de exemplu. Pentru a alege cel mai bun produs, trebuie să ții cont de câteva aspecte foarte importante.

Suprafața de gătire

Un grătar electric poate fi dotat cu două tipuri de suprafețe pentru gătit. Cea mai cunoscută este suprafața striată, care imiată practice forma unui grătar clasic. Aceasta este perfectă pentru gătirea preparatelor din carne.

A doua suprafață de gătire disponibilă pentru un grătar electric este cea netedă. Practic, plăcile nu dețin niciun fel de striații și ajută în special la gătirea altor alimente în afară de carne.

Tipul grătarului electric

Așa cum vă spuneam, un grătar electric poate fi folosit atât acasă, cât și într-un restaurant sau orice alt mediu comercial ce implică prepararea de alimente. Dacă deții un restaurant, îți recomandăm să cumperi un grătar electric profesional.

Recomandări grătar electric profesional

Zernike Flash Grill Grill Profesional Maxima Grătar Rocă Vulcanică Moratti
Zernike Flash Grill Grill Profesional Maxima Grătar Rocă Vulcanică Moratti
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Puterea

Există pe piață grătare electrice ce oferă o putere de la sub 300 W și până la peste 1500 W. Cele mai multe dintre ele fac parte din a doua categorie menționată, ele fiind urmate de grătarele care dezvoltă o putere de 1200 – 1500 W.

Materialul

Recomandăm să cumperi întotdeauna un grătar electric fabricat din material durabile, ce pot face facță fără probleme tuturor factorilor dăunători precum temperatura ridicată, apă, grăsime și nu numai.

Funcțiile

Deși un grătar electric are la bază o funcționare similară precum cel al unei plite de bucătărie, acesta este totuși un dispozitiv ceva mai sofisticat. Printre cele mai comune funcții pe care un grătar de acest gen le poate deține, enumerăm: indicator LED, termostat, plăci detașabile, funcții de siguranță și multe altele.

Top cele mai bune grătare electrice

Așa cum ți-am promis, la final de articol te invităm să descoperi un top al unora dintre cele mai bune grătare electrice. Am selectat doar produse de calitate, care încântă de asemenea cu un raport al prețului corect raportat la tot ceea ce oferă acestea.

Gratar electric Philips HD4419

BRAND: Philips

MODEL: HD4419

PUTERE: 2300 W

SUPRAFAȚĂ GĂTIRE: Striată & Netedă

Philips HD4419 este un grătar electric ce poate fi cumpărat la un preț bun și care vine dotat atât cu suprafață de gătire netedă, cât și cu una striată.

Modelul deține o placă care măsoare 30 x 37 de cm, care este confecționată din aluminiu. Dispozitivul propune o putere generoasă de 2300 W și vine dotat cu următoarele specificații principale: thermostat ajustabil, system antialunecare, tavă pentru scurgerea grăsimii.

Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34

Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC706D34

BRAND: Tefal

MODEL: OptiGrill+ GC706D34

PUTERE: 2000 W

SUPRAFAȚĂ GĂTIRE: Striată

Tefal OptiGrill+ GC706D34 este un model chiar mai apreciat, dar și mai performant. Puterea pe care o deține este de 2000 W, iar suprafața de gătit are o dimensiune de 30 x 20 cm.

Dispozitivul stă foarte bine în ceea ce privește funcțiile, el oferind: indicator LED, thermostat, înălțime ajustabilă, sistem antialunecare, plăci detașabile, tavă de scurgere detașabilă.

În plus, acest grătar electric Tefal deține un panou de comandă ușor de utilizat, care îți oferă butoane pentru 6 programe diferite de gătire. De altfel, modelul îți permite să să gătești friputra în funcție de preferințe!

Gratar electric Star-Light DGD-2107SS

Gratar electric Star-Light DGD-2107SS

BRAND: Star-Light

MODEL: DGD-2107SS

PUTERE: 2100 W

SUPRAFAȚĂ GĂTIRE: Striată

Dacă ești în căutarea unui grătar electric performant, dar ceva mai ieftin, atunci îți recomandăm modelul Star-Light DGD-2107SS.

Acesta vine de asemenea dotat cu un panou de comandă electronic și oferă 6 programe automate pentru gătit, deținând un sensor special în acest sens.

Star-Light DGD-2107SS are o putere de 2100 W și deține funcții și caracteristici precum: indicator LED, sistem antialunecare, sistem depozitare cablu, plăci detașabile, tavă de scurgere, mânere reci la antigere.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce pot găti cu un grătar electric?

R: Cu ajutorul unui grătar electric vei putea găti orice tip de aliment. Este greșită ideea conform căreia aceste electrocasnice te ajută să prepari doar carne!

Î: Cum curăț grătarul electric?

R: Îți recomandăm să folosești doar substanțe speciale pentru a curăța grătarul. De altfel, te sfătuim să alegi un model dotat cu plăci detașabile, deoarece procesul de curățare va fi unul mult mai ușor.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -