Cel mai bun gel UV pentru manichiură – Recomandări, TOP și Ghid de cumpărare!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Unghiile cu gel sunt la mare căutare în zilele noastre deoarece ele rezistă o perioadă lungă de timp  chiar și până la patru săptămâni! Spre deosebire de manichiura cu ojă semipermanentă, gelurile UV sunt disponibile într-o gamă mai largă de culori. Astfel, ne-am gândit să-ți prezentăm în acest articol cum poți cumpăra cel mai bun gel UV pentru unghii perfecte!

Cum să cumperi cel mai bun gel UV

Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți va prezenta în rândurile de mai jos principalele criterii de selecție de care trebuie neapărat să ții cont atunci când alegi cel mai bun gel UV.

În momentul de față, există numeroase firme ce comercialiazeză diferite tipuri de gel, dar cum știi că îl cumperi pe cel potrivit?

Tipul gelului

Pe piață există trei tipuri de geluri, în funcție de nevoile tale, prentu construcție (pe unghia naturală sau tips), pentru intretinere sau pentru fixare (protejează și sigilează).

Recomandări gel UV construcție

Fiber Gel Q7 Thick Build Up Gel
Fiber Gel Q7 Thick Build Up Gel Geluri UV 3 in 1 Clear
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Mărimea unghiei tale

 În funcție de lungimea unghiei tale poți alege gelul potrivit. Gelul UV dens este potrivit pentru cele lungi, iar cel cu o densitate medie, este cea mai bună alegere pentru unghiile scurte și medii.

Aspectul gelului UV

Gelurile UV sunt diferite în funcție de aspect: lucios, strălucitor, mat sau sidefat. În funcție de preferințele tale și ținutele/ocazia pentru care te-ai gândit să ți le faci, îți recomndăm să faci alegerea potrivită.

Cum se aplică gelul UV

Gelul UV se aplică pe unghii cu ajutorul unor pensule speciale în funcție de tipul folosit. Pentru a putea usca unghiile după ce ai aplicat un strat sau două de gel va fi nevoie să folosești o lampă LED UV.

Top cele mai bune geluri UV

Pe final de articol, așa cum te-am obișnuit, îți vom prezenta un top cel mai bun gel UV, asta pentru ca ție să îți fie mult mai ușor în momentul achiziției!

Gel Constructie – Builder Heavy Pink Gel

Gel Constructie - Builder Heavy Pink Gel

BRAND: Ami Gel

MODEL: Heavy Pink Gel

Cantitate: 50 grame

Heavy Pink Gel este un gel de construcție de o calitate superioară. Modelul prezentat vine în culoarea Lila, însă el este disponibil într-o gamă mult mai largă.

Principalele prorpietăți ale sale sunt: durabilitatea și uscarea rapidă. În plus, acesta se aplică foarte ușor și este de asemenea ușor de modelat.

Gel unghii UV IBD Intense White

Gel IBD Intense White

BRAND: Ami IBD

MODEL: Intense White

Cantitate: 56 grame

Un alt gel de unghii UV pe care îl recomandăm este cel de la IBD. Acesta este un gel profesional, ce se aplică cu ajutorul unei lămpi UV. Vâscozitatea sa este calitativa, fapt ce permite o modelare și o aplicare foarte ușoară și rapidă.

Gel de constructie Thuya roz opac

Gel de constructie Thuya roz opac

BRAND: Thuya

MODEL: Rosa Cubriente

Cantitate: 30 ml

Ultimul gel de unghii din topul nostru este modelul Thuya Rosa Cubriente, ce vine în culoarea rozului opac.

Acesta are un aspect lucios și este foarte rezistent în timp. Fiind vorba despre un gel UV de construcție, el se aplică ușor, iar întărirea eficientă se va realiza cu ajutorul unei lămpi UV.

Întrebări comune

Î: Ce beneficii oferă un gel UV?

R:  Gelurile UV este rezistent și se adaptează perfect pe unghiile naturale.

Î: Cum aplici un gel UV?

R: Așa cum numele lui o spune, gelul UV pentru unghii se aplică cu ajutorul luminii UV, care provine de la o lampă specială. Fii fără grijă! Procesul este unul ușor și vei putea să îl realizezi chiar la tine acasă, fără să fii nevoită să te deplasezi la un salon special.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -