Cel mai bun Blender – Top, Sfaturi, Recenzii și Recomandări!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

În articolul zilei vom discuta despre cum poți să cumperi cel mai bun blender, ținând cont de principalele criteria de selecție. În plus, te vom ajuta și cu câteva recomandări, atent selectate în funcție de raportul preț/calitate, dar și de opinia cumpărătorilor.

Recomandări

Mai jos poți vedea trei blendere pentru bucătărie pe care noi le-am selectat atent. Am ținut cont de mai multe criterii, cum ar fi: preț, calitate, recenzii, performanțe.

[table id=23 /]

Top blendere pentru bucătărie

Pentru a te ajuta în vederea achiziționării celui mai bun blender, am creat un scurt top al unora dintre cele mai apreciate modele. Te sfătuim să verifici prețul pentru fiecare în parte, deoarece am căutat pentru tine cele mai bune oferte!

Blender cu mixare in vid Philips HR3752/00

Blender cu mixare in vid Philips HR3752/00

Philips HR3752/00 este un blender foarte apreciat de către cumpărători, însă trebuie menționat faptul că avem de-a face cu un produs premium, așadar destul de scump.

Prețul se justifică însă, asta pentru că dispozitivul este unul de o super calitate, ce vine cu o putere de 1400 W și o capacitate de 1.8 litri.

Modelul oferă funcții de pasare, mărunțire, zdrobire gheață sau amestecare, dar și caracteristici precum: funcția pulse sau mixarea în vid.

Heinner Master Collection HBL-1000XMC

Heinner Master Collection HBL-1000XMC

Acest blender marca Heinner are o putere de 1000 W și o capacitate de 1.5 litri. Modelul oferă 6 programe, dar și funcția Pulse.

În plus, acesta este dotat cu un panou de comandă digital și poate pasa, zdrobi gheața sau mărunți alimentele.

Electrolux Creative Collection ESB5400BK

Modelul de față a primit zeci de recenzii pozitive din partea cumpărătorilor, fiind vorba despre unul ce ne oferă 5 viteze + funcția Turbo.

Motorul acestuia are o putere bună, de 700 W. Recipientul deține o capacitate de 1.5 litri, iar lamele din inox pot zdrobi chiar și gheața fără probleme.

Tipul blenderului

Un blender poate fi de mai multe tipuri. Este necesar de la bun început ca tu să știi exact ce fel de electrocasnic vrei să achiziționezi. Așadar, informează-te atent înainte!

  • Blender clasic;
  • Tocător – ideal pentru a mărunți/toca fructele și legumele;
  • Smoothie Maker – aceste tipuri de blendere sunt perfecte pentru prepararea băuturilor răcoritoare din fructe;
  • Răzătoare – practice, blenderul de acest gen are rolul unei răzători clasice, cu excepția faptului că întreg procesul va fi unul automat;
  • Zdrobitor de Gheață – dacă vrei un blender care să aibă capacitatea de a zdrobi gheața, atunci ar trebui să optezi pentru un astfel de model.

Cum alegi un blender?

După cum bine știi, blenderul este un adevărat ajutor în orice bucătărie, fiind similar cu un robot de bucătărie. Cu ajutorul lui vei putea mixa, toca sau amesteca aproape orice tip de aliment. Pentru a-l cumpăra pe cel mai bun, ar fi bine să ții cont de sugestiile noastre de mai jos.

Puterea

Cele mai multe blendere de pe piață sunt dotate cu un motor care dezvoltă o putere de 300 – 500 W, aceasta fiind în general suficientă pentru majoritatea activităților uzuale. Totuși, trebuie să știi că vei găsi modele care au o putere de la sub 300 W și chiar de până la peste 1500 W. Pentru a fi sigur de puterea lui, recomandăm un model ce deține o putere de 800-1200 W.

Capacitatea

Un alt criteriu de selecție al unui blender este dat chiar de capacitatea bolului pe care îl deține. Majoritatea recipientelor din dotarea acestor electrocasnice au un volum de 0.5 – 1 litru. Poți opta însă și pentru  o capacitate mai bună, de peste 1.5 litri de exemplu, deoarece multitudinea de produse îți oferă această posibilitate.

Funcțiile

Pentru ca noul tău blender să fie unul cât mai folositor în bucătăria ta, îți recomandăm să optezi pentru un model dotat cu cât mai multe funcții. Cele mai commune dintre acestea sunt: mărunțire, pasare, zdrobire, amstecare, tocare, funcția de feliator, funcția de mixare, de răzuire și nu numai.

Vitezele

În principiu, noi considerăm că un blender cu două viteze este suficient, cu toate că există modele ce oferă nu mai puțin de 10 viteze diferite.

Îți recomandăm însă ca pe lângă cele două viteze, blenderul tău să vină dotat și cu funcția Impuls. Aceasta îți permite să mărunțești alimentele după bunul plac, ea fiind pornită doar atunci când tu vei tine apăsat butonul afferent.

Întrebări frecvente

✅ Ce tip de blender să aleg?

Recomandarea noastră este să cumperi un blender care poate îndeplini simultan mai multe sarici, asta pentru ca tu să economisești atât spațiu în bucătărie, cât și ceva bani.

✅ Pot mărunți gheața cu un blender?

Desigur! Totuși, ar trebui să citești specificațiile produsului înainte de asta, pentru a nu risca să arzi motorul. În plus, credem că pentru zdrobirea gheții este nevoie de un blender ce are o putere de peste 500 W.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Interesante modelele prezentate. Trebuie sa-mi iau si eu unul nou dupa cel pe care-l aveam s-a stricat… destul de repede as putea spune. Sper sa am mai mult noroc cu urmatorul.

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -