Cel mai bun aparat de vidat alimente – Top, Recomandări și Beneficii!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Te gândești să-ți cumperi cel mai bun aparat de vidat alimente? Atunci ar fi bine să te informezi! Te invităm să citești un articol care îți prezintă care sunt principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un astfel de produs. În plus, te ajutăm cu recomandări de top, dar îți vom dezvălui și care sunt principalele beneficii atunci când alegi să utilizezi un astfel de electrocasnic!

Cum alegi cel mai bun aparat de vidat alimente

Pentru a cumpăra un aparat de vidat de o calitate superioară, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte pe care noi ți le vom prezenta în rândurile de mai jos. Îți recomandăm ca de obicei să ții cont de fiecare în parte și să te informezi cât mai mult, asta pentru ca la final să iei cea mai bună decizie!

Tipul Aparatului de Vidat

Aparatele pentru vidat alimente se regăsesc în mai multe tipuri. Îți vom spune de pe acum că cele mai comune fac parte din categoria aparatelor de vidat cu clemă.

Totuși, mai există pe piață aparate de vidat în cuvă, cu membrată retractabilă, dar și pistoale de vidat. Dacă ai de gând să depozitezi alimentele în congelator sau frigider, spre exemplu, în cele mai bune condiții, atunci îți recomandăm aparatele de vidat cu clemă.

Recomandări aparate de vidat cu clemă

Princess 492960 Foodsaver FFS014X-01 Gorenje VS120W
Princess 492960 Foodsaver FFS014X-01 Gorenje VS120W
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Puterea

Poate că la un astfel de electrocasnic puterea nu este cel mai important criteriu, dar trebuie totuși să îl notăm! Așadar, ține cont de faptul că aparatele de vidat pot avea o putere de la sub 300 W (fiind una suficientă și comună) și chiar la peste 1500 W, însă în ultima situația vorbim deja de aparate profesionale.

Funcțiile

Trei mari funcții sunt disponibile în dotările aparatelor pentru vidat. Mai exact, poți găsi pe piață produse care pot marina alimentele, care sigilează, dar și care ajută la vidarea altor recipiente. Rămâne ca tu să alegi un dispozitiv care îndeplinește nevoia pe care tu o ai.

De altfel, tot la capitolul funcții, putem vorbi și despre panoul de comandă pe care un aparat de vidat îl deține. El poate fi unul digital sau mecanic. Noi recomandăm panourile digitale, deoarece sunt mult mai ușor de utilizat de către oricine, iar vidarea se va realiza practic cu ajutorul unei simple apăsări de buton.

Accesoriile aparatului de vidat

Un aparat de validat alimente necesită și accesorii pentru a fi folosit. Bineînțeles, ne referim la pungile pentru vidarea alimentelor.

Unele dintre aparate folosesc pungi, altele folosesc role. Indiferent de alegere, rezultatul va fi același. Totuși, ai în vedere ca tu să poți achiziționa aceste accesorii cât mai ușor ori de câte ori va fi nevoie.

Bara de lipire

Bara de lipire a unui dispozitiv de vidat poate avea diferite dimensiuni, de la 8 la 41 de centimetri. Practic, cu cât este mai mare, cu atât vei putea folosi aparatul la mai multe tipuri de pungi.

Îți vom spune de pe acum faptul că cele mai multe dintre modele folosesc o bară de lipire ce măsoară 30 de centimetri, aceasta fiind de cele mai multe ori suficientă pentru nevoile clasice.

Top aparate de vidat alimente bune

Înainte de a continua acest articol, te invităm să descoperi un top al unora dintre cele mai bune aparate de vidat alimente. Așa cum deja te-am obișnuit, am selectat pentru tine doar produse de o calitate superioară, apreciate de cumpărători și care pot fi achiziționate la un preț sub media pieței!

Aparat de vidare FoodSaver FFS017X-01

Aparat de vidare FoodSaver FFS017X-01

BRAND: FoodSaver

MODEL: FFS017X-01

FoodSaver FFS017X-01 este un aparat de vidat alimente de o calitate foarte bună, fiind de altfel un produs premium, apreciat de către toți cei care l-au folosit până acum.

Modelul oferă funcții de sigilare și marinare și vine însoțit de un panou de comandă mecanic. Vorbim despre un aparat de vidat cu clemă, care are o bară de lipire ce măsoară 28 de centimetri și care oferă o putere de 130 W.

Controlul de vidare este unul automat și, împreună cu aparatul, veți primi o rolă, 3 pungi de 0.94 litri, 2 pungi de 3.78 litri, 3 pungi cu fermoar, dar și un spațiu special pentru depozitarea rolelor.

Aparat de vidat Tefal VacuPack Plus VT256070

Aparat de vidat Tefal VacuPack Plus VT256070

BRAND: Tefal

MODEL: VacuPack Plus VT256070

Tefal VacuPack Plus VT256070 este al doilea aparat de vidare din topul nostru, fiind un produs ceva mai ieftin, dar poate la fel de eficient.

Precum modelul de mai sus și acesta are o putere de 130 W. În dotarea lui găsim funcțiile de sigilare, funcția Pulse și pentru vidarea recipientelor.

Acesta are un panou de comandă digital și este destinat alimentelor solide. Îl recomandăm datorită raportului calitate/preț bun pe care îl are.

Aparat de vidat Foodsaver FFS005X-01

Aparat de vidat Foodsaver FFS005X-01

BRAND: FoodSaver

MODEL: FFS017X-01

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă, este aparatul pentru vidat Foodsaver FFS005X-01. Ba chiar acesta este cel mai performant dintre cele menționate, el fiind dotat cu 3 viteze diferite.

Modelul deține o bară de lipire de 28 cm lungime și foloește pungi de tip rolă. În dotarea lui găsim de asemenea funcțiile pentru sigilare și funcția Pulse, dar și tipul de vidare umedă.

Beneficiile folosirii unui aparat de vidat

Cel mai bun aparat de vidat alimente este și acela care vă oferă o serie de beneficii. Așadar, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante dintre acestea:

  • Alimentele în vid vor fi protejate și se vor păstra mult mai bine. În plus, gustul acestora va persista mai mult timp;
  • Te ajută să organizezi spațiul din frigider sau congelator! Alimentele vor ocupa mai puțin spațiu și asta este un mare plus;
  • Alimentele ambalate în vid se vor conserva mult mai bine. Ele vor fi ferite de deshidratare și deteriorare. Spre exemplu, dacă carnea de pui va rezista doar 3 zile în cazul unei ambalări clasice, atunci când va fi ambalată în vid va putea fi păstrată până la 15 zile.

Întrebări

Î: Cum îngrijești un aparat de vidat alimente?

R: Aparatele de vidat alimente nu sunt greu de întreținut. Ca orice alt electrocasnic, el va trebui curățat periodic cu soluții speciale dezinfectante. De asemenea, dacă aparatul tă va fi dotat cu garnituri, ai grijă ca acestea să fie mereu în cea mai bună stare.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -