Cea mai bună noptieră – Ghid de Cumpărături – Top modele

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Probabil ai ajuns aici deoarece ești în căutarea a cea mai bună noptieră pentru casa ta! Ei bine, noi te vom ajuta să iei o alegere corectă, deoarece îți prezentăm principalele criterii de selecție ale unui astfel de corp de mobilier!

Cum alegi cea mai bună noptieră

Noptiera este un corp de mobilier aproape de nelipsit din niciun dormitor! Aceasta, așeazată lângă pat, va servi pe post de suport pentru o lampă, pentru telefonul mobil, pentru cărți, ochelari, telecomandă și orice alt obiect de care ai nevoie alături, atunci când te odihnești.

Materialul

După cum probabil știi deja, în ziua de azi cele mai multe noptiere sunt fabricate din PAL, asta pentru ca producătorii să păstreze prețurile cât mai mici. Însă, dacă bugetul îți permite, noi îți recomandăm călduros să cumperi o noptieră din lemn, deoarece calitatea ei va fi cu mult mai ridicată, iar aspectul mult mai frumos.

Recomandări noptiere din lemn

Noptieră Szel-Mob Noptieră cu sertar Noptiera TOT
Noptieră Szel-Mob Noptieră cu sertar Noptiera TOT
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Stilul noptierei

În ceea ce privește designul, o noptieră trebuie bineînțeles să se potrivească cu ambientul camerei, dar și cu aspectul mobilierului din jurul ei, cum ar fi patul, biroul sau șifonierul.

Așadar, poți opta pentru a cumpăra un model care vine în unul dintre următoarele stiluri: clasic, modern, contemporan, rustic, tradițional, vintage.

Dimensiunea noptierei

Înainte de a cumpăra o noptieră, ai grijă să măsori corect spațiul în care dorești să o plasezi, asta pentru a nu avea surprize neplăcute ulterior. Noptierele au în general o înălțime de 50-100 cm și o lățime de sub 50 cm, dar vei găsi pe piață și modele mai generoase din acest punct de vedere.

Top cea mai bună noptieră

Pe piață există sute de modele, de aceea este greu să realizăm un top al celei mai bune noptiere. Totuși, am încercat să selectăm pentru tine trei dintre cele mai apreciate și cele mai bune în raport cu prețul pe care îl au.

Set două Noptiere Mondo

Set 2 Noptiere MondoBRAND: Mondo

DIMENSIUNIE: 330 x 510 x 380 mm

STIL: Modern

PENTRU: Dormitor

Acest set de noptiere, pe numele lor Mondo, este fabricat din PAL Melaminat de 16 mm. Noptierele au un design modern, ele venind în culoarea Wenge. Ele sunt dotate cu ușă și raft interior, ideal pentru depozitare.

Noptieră de lux cu piele Bortis Impex

Noptieră Bortis ImpexBRAND: Bortis Impex

DIMENSIUNIE: 44 x 47 x 37 cm

STIL: Modern/Contemporan

PENTRU: Dormitor

O noptieră extrem de elegantă este cea de la Bortis. Ea este fabricată din PAL, însă acoperită cu piele ecologică de culoare albă.

Noptiera vine cu un raft, dar și cu un sertar, ceea ce oferă utilizatorilor un spațiu destul de generos pentru depozitare.

Noptiera cu LED Clarissima 1 en.casa

Noptiera cu LED Clarissima 1 en.casaBRAND: en.casa

DIMENSIUNIE: 59 x 36 x 38 cm

STIL: Modern

PENTRU: Dormitor

Dacă vă doriți o noptieră cu adevărat modernă, atunci modelul Clarissima este cel pe care îl căutați!

Aceasta este fabricată din MDF alb, lăcuit, și vine dotată cu funcția de iluminare LED, ce poate emite nu mai puțin de 15 culori diferite. În plus, în mijlocul ei, găsim și un spațiu pentru depozitare.

De ce să mai ții cont

Sertarele

Cea mai bună noptieră trebuie să îți ofere și cât mai multe spații de depozitare. Aici ne referim la rafturi, rafturi cu ușă, dar mai ales sertare. Fiind corpuri de mobilier mici, noptierele au în general 1 sertar, maxim 2. Modelele mai generoase însă, poat avea chiar și 3 sau 5 sertare în dotarea lor.

Starea de asamblare

Majoritatea produselor vor veni neasamblate, însă nu îți face probleme! Noptierele se montează ușor și nu este nevoie în general de specialiști. Dacă nu te descurci, ar fi bine totuși să apelezi la serviciile celor de la care o vei cumpăra, deoarece nu ai vrea să deteriorezi în vreun fel corpul de mobilier în timpul asamblării.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -