Cea mai bună mașină de spălat semiautomată/portabilă – Clasament și Recenzii!

0
28

Vrei să cumperi cea mai bună mașină de spălat semiautomată, dar nu știi ce model să alegi? Te ajutăm noi! Citește în rândurile de mai jos care sunt cele mai importante criterii de selecție și vezi top mașini de spălat automate!

Cum alegi cea mai bună mașină de spălat semiautomată?

Pentru a alege un astfel de electrocasnic, este bine să ții cont de mai multe criterii de selecție, pe care ți le vom prezenta mai jos. Spre deosebire de mașinile de spălat clasice, aceste produse necesită mai multă intervenție din partea utilizatorului în procesul de spălare, acesta fiind nevoit să comute manual în funcția de stoarcere și chiar să introducă apa în cuvă.

Totuși, avantajul acestora este dat de prețul redus pe care îl au, fiind de altfel în special potrivite pentru zonele în care nu există acces la apă curent, cum ar fi casele de vacanță, din zona rurală etc.

Capacitatea de spălare

Mașinile de spălat rufe semiautomate au o capacitate similară cu a celor automate. Pe piață vei găsi modele ce oferă posibilitatea de spăla sub 5 kg de rufe, 5-6 kg, 7-8 kg, dar chiar și peste 8 kg. Cele mai comune modele fac parte din a doua categorie amintită.

Recomandări mașini de spălat semiautomate de 5-6 kg

Albatros WMS 5.5 Albatros WMS 6.0
Albatros WMS 5.5 Albatros WMS 6.0 Albatros WMS 5.2
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Capacitate de uscare

Când ne referim la acest aspect, nu înseamnă faptul că mașina deține un uscător de rufe, ci ne referim la cuva dedicată stoarcerii lor. În general, mașinile de spălat semiautomate au spații pentru uscare de la 1 kilogram și chiar până la 6 kilograme.

Viteza de centrifugare

Fiind vorba despre electrocasnice de dimensiuni ceva mai mici, ele vin cu motoare pe măsura dimensiunii lor. Așadar, viteza maximă de centrifugare nu va fi una prea mare, fiind de cele mai multe ori de sub 1000 RPM. Totuși, dacă analizezi bine piața, poți găsi modele ce oferă de la 1000 și chiar până la 1600 rotații/minut.

Programe și funcții

Programele și funcțiilor mașinilor de spălat rufe semiautomate nu sunt foarte sofisticate. Cele mai comune dintre ele sunt: programele de clătire, spălare manuală, prespălare, rapide, pentru rufe delicate, din bumbac, sintetice etc și funcții diverse de siguranță, cum ar fi: semnalizare final program, sistem de etanseizare, protecție supraîncălzire.

Top cele mai bune mașini de spălat semiautomate

Cea mai bună mașină de spălat semiautomată este cea care îndeplinește cel mai bine nevoile și cerințele tale. Așadar, ține cont de toate sfaturile de mai sus, iar apoi consultă topul pe care ți l-am pregătit mai jos, poate vei găsi modelul pe care ți-l dorești!

Masina de spalat semiautomata Albatros WM 7.0

Masina de spalat semiautomata Albatros WM 7.0

BRAND: Albatros

MODEL: WM 7.0

CAPACITATE ÎNCĂRCARE: 6.5 KG

NUMĂR PROGRAME: 1

Albatros WM 7.0 este o mașină de spălat rufe semiautomată foarte apreciată, ea primind doar recenzii pozitive de la utilizatori.

Modelul oferă o capacitate de 6.5 kilograme și are în dotarea sa un panou de comandă mecanic, foarte ușor de utilizat.

Aceasta este perfectă pentru cei care vor să investească o sumă minimă, de sub 600 RON, într-un dispozitiv de o calitate bună.

Masina de spalat rufe portabila MESKO MS 8053

Masina de spalat rufe portabila MESKO MS 8053

BRAND: Mesko

MODEL: MS 8053

CAPACITATE ÎNCĂRCARE: 3 KG

NUMĂR PROGRAME: 1

MESKO MS 8053 este o mașină de spălat rufe semiautomată portabilă, ideală pentru vacanțe, călătorii, camping cu cortul și nu numai.

Vine cu un singur program de spălare, dar este suficient, deoarece este unul mixt. Poate fi încărcată cu 3 kg de rufe și își va face treaba perfect la nevoie. O recomandăm datorită raportului calitate/preț excelent pe care îl are.

Masina de spalat semiautomata Heinner HSWM-AD65BL

Masina de spalat semiautomata Heinner HSWM-AD65BL

BRAND: Heinner

MODEL: HSWM-AD65BL

CAPACITATE ÎNCĂRCARE: 6.5 kg spălare / 4.6 kg stoarcere

NUMĂR PROGRAME: 1

O mașină de spălat haine semiautomată mai performantă este Heinner HSWMAD65BL. Vorbim despre un model ce oferă 6.5 kg capacitate de spălare și un compartiment pentru stoarcere de 4.6 kilograme.

În dotarea ei găsim și tehnologia AIR Dryer, care usucă hainele printr-un proce de ventilare suplimentară. Modelul vine și cu următoarele opțiuni: selector program spălare, selector timp, selector timp stoarcere, selector evacuare, funcție înmuiere, filtru scame și semnal sonor la finalul programului.

Cele mai comune întrebări

Î: Ce înseamnă și cum se folosește o mașină de spălat semiautomată?

R: O mașină de spălat semiautomată implică mai multă acțiune din partea utilizatorilor, cum ar fi:

  • Adăugarea de apă;
  • Încălzirea apei (dacă mașina nu deține funcția);
  • Selecție timp de spălare;
  • Selecție timp stoarcere;
  • Mutare rufe în compartimentul de stoarcere;
  • Selecție evacuarea apei.

Totuși, acest electrocasnice sunt încă la mare căutare, deoarece nu în toate zonele accesul la apă curentă există. În plus, mulți aleg aceste mașini de spălat datorită prețului, dar și pentru că unele dintre modele sunt portabile!

Cea mai bună mașină de spălat semiautomată/portabilă – Clasament și Recenzii!
5 (100%) 1 vote

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here