Cea mai bună lampă UV pentru manichiură – Top, Recomandări, Ghid!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Manichiura cu gel sau semipermanentă la salon poate fi destul de costisitoare. Dacă îți dorești să economisești atât timp, cât și bani, îți recomandăm să-ți cumperi tu cea mai bună lampă UV, o ojă semipermanentă sau un gel UV de calitate și să-ți faci unghiile în confortul casei tale. Cu siguranță vei profita din plin de toate avantajele. Dacă vrei să cumperi un produs de calitate, care să-ți satisfacă pe deplin nevoile ai ajuns unde trebuie. În rândurile de mai jos îți vom prezenta principalele caracteristici care definesc un astfel de produs, sfaturi, dar și un top al celor mai bune lămpi UV existente pe piață.

Cum alegi cea mai bună lampă UV

Pe piață există numeroase modele de lămpi, unele mai scumpe, altele mai ieftine și este dificil să iei o decizie. Recomandarea noastră este alegi de la început un buget în care-ți dorești să te încadrezi. Mai jos vei găsi principalele criterii de care noi credem că trebuie să ții cont atunci când te hotărăști să-ți cumperi o lampă UV.

Tipul de utilizare

Dacă vrei să te bucuri de toate avantajele unei lămp UV îți recomandăm să alegi una care este potrivită atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură. Astfel, atât unghiile de la picioare, cât și cele de la mâini vor arăta perfect tot timpul.

Recomandări lămpi UV pentru manichiură/pedichiură

Sunone Sun6s SUNone AND-17 Moonbasa HL80148G
Sunone Sun6s SUNone AND-17 Skullcandy Hesh3
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tip de alimentare

 Lămpile UV au mai multe tipuri de alimentare: acumulator, baterie, la retea și USB. Cele mai multe existente pe piață sunt la rețea și ți le recomandăm pentru că sunt mai practice, mai ușor de folosit și există mai multe modele din care poți alege. Nu mai trebuie stai cu grijă că s-au descărcat acumulatorii sau bateria.

Tipul becului

Majoritatea lămpilor prezente pe piață sunt cu neon sau led. Dacă-ți dorești să testezi mai multe tipuri de manichiură/pedichiură, cu ojă semipermanentă sau gel, îți recomandăm să optezi pentru o lampă UV led. Aceasta are o durată de viață mai extinsă și nu trebuie să schimbi componentele după o perioadă scurtă de timp. Deși lămpile led sunt mai scumpe, investiția este pe termen lung. Dacă nu-ți dorești să o folosești prea des și nici să investești o sumă mare de bani, poți opta și pentru una cu neon.

Top cele mai bune lămpi UV

În rândurile de mai jos vei găsi un top al celor mai apreciate lămpi UV de pe piață.

Topul a fost făcut ținând cont de lucrurile amintite mai sus, de părerea altor persoane care au încercat produsele, dar și de prețul acestora.

Lampa UV si LED Model SUN5

Lampa UV si LED Model SUN5

BRAND: SUN

MODEL: SUN5

Tip de alimentare: rețea

Lampa UV LED model SUN5 este foarte apreciată în rândul clienților, are o putere de 48 Watt, un design modern și asigură o acoperire completă datorită numărului mare de led-uri pe care le are. Durata de viață a lămpilor LED este foarte mare, aproximativ 208 zile de funcționare non-stop.

Modelul are și un temporizator cu 4 poziții: 10sec, 30sec, 60sec și 99 sec. Cea din urmă treaptă a fost gândită pentru un confort mai mare, având o căldură mai scăzută față de celelalte 3 poziții.

Designul futurist nu ocupă foarte mult spațiu, putând fi depozitată cu ușurință în dulap sau oriunde aveți puțin loc pentru aceasta.

Lampa UV profesională LED SUN ONE

Lampa UV profesională LED SUN ONE

BRAND: SUN

MODEL: SUN ONE

Tip de alimentare: rețea

Lampa UV LED SUN ONE are o durată de viață de 5000 de ore, având o putere de 48W și o lungime de undă de 365+405nm. Dispozitivul are timer ce vă ajută să economisiți timp atunci când vă faceți manichiura sau pedichiura. Lungimea cablului de alimentare este de 1.5 metri.

Greutatea acesti lămpi este mică, sub 1 kg, fiind ușor de manevrat/cărat. Stratul de ojă semipermanentă/gel se usucă rapid.

Lampa UV manichiură/pedichiură Hybrid SUN6s

Lampa UV LED Hybrid SUN6s

BRAND: SUN

MODEL: SUN6s

Tip de alimentare: rețea

Lampa UV LED Hybrid SUN6s are un design innovativ și este confecționată la cele mai înalte standarde, fiind dotată și cu senzor de mișcare, pornind automat atunci când ai introdus mâna sau piciorul.

Lampa de înaltă calitate are display și timer cu 30s, 60s sau 99s – sistemul cu o căldură mai scăzută. Durată de viață este de aproximativ 50,000 de ore, iar tipul de alimentare este la rețea.

Puterea maximă a lămpii SUN6s este 48W, aceasta având 21 LED-uri care nu sunt dăunătoare organismului.

Întrebări comune

Lămpile UV LED pot fi folosite atât pentru gel, cât și pentru ojă semipermanentă?
R: Da, lămpile UV pot fi folosite ambele tipuri de produse. Fie că doriți o manichiură cu gel sau una semipermanentă, aceste dispozitive sunt cea mai bună alegere penru a avea unghii perfecte.
Lămpile UV trebuie curățate după utilizare?
R: Cel mai sigur este să vă asigurați că lampa este curată/dezinfectată după fiecare utilizare. Astfel, excludeți din start apariția bacteriilor sau iritațiilor și stați fără griji.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -