Cea mai bună comodă – Sfaturi, Clasament, Review

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Probabil ai ajuns pe acest articol deoarece ești în căutarea a cea mai bună comodă pentru casa ta. Totuși, pentru a o achiziționa, trebuie să știi faptul că va trebui să ții cont de anumiți factori de selecție, pe care îi vei găsi în rândurile ce urmează.

Cum alegi cea mai bună comodă

O comodă este un corp de mobilier care poate fi folosit în aproape orice cameră: living, hol și dormitor. Ea joacă atât rolul unui dulap pentru stocat diverse, cât și rolul unui suport pentru televizor. Mai jos vei putea vedea care sunt cele mai importante caracteristici de care să ții cont înainte de achiziție.

Tipul comodei

Deși comodele sunt corpuri de mobilier destul de simple, ele sunt pot fi asociate în două tipuri:

  • Comodă standard – cele mai multe modele fac parte din această categorie. Vorbim despre comodele clasice, cele care joacă în principiu rolul unui dulap de depozitare a lenjeriei, așternuturilor și nu numai.
  • Comodă TV – cu toate că și comodele standard pot fi utilizate pe post de suport pentru televizorul tău, aceste modele au un design aparte, fiind special concepute în acest sens, fiind în general mai puțin dotate în ceea ce privește spațiile pentru depozitare.

Recomandări comode pentru televizor

Comoda TV Wooden Art Comoda TV Puqa Design Comoda TV Furny Home
Comoda TV Wooden Art Comoda TV Puqa Design Comoda TV Furny Home
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Utilizarea comodei

Așa cum îți spuneam, comodele pot fi utilizate în mai multe camere, în funcție de nevoi. În acest sens, chiar și designul modelelor poate să difere puțin. Așadar, vei putea să alegi o comodă pentru birou, pentru dormitor, pentru hol sau pentru living.

Stilul

Pentru ca tu să ai de unde alege, producătorii pun la dispoziție comode pentru toate gusturile. Vei găsi produse ce vin în stil vintage, tradițional, rustic, modern, contemporan sau clasic. Ai grijă ca designul noii tale comode să se potrivească de exemplu, în funcție de camera în care va fi amplasată, cu șifonierul, biroul, patul sau cu noptierele.

Materialul

Cea mai bună comodă trebuie să fie confecționată din materiale de calitate. Modelele cele mai comune sunt fabricate din PAL, dar dacă bugetul îți permite, noi te sfătuim să te orientezi către o comodă produsă din lemn, deoarece acestea încântă cu designul lor, dar sunt la urma urmei și mult mai rezistente în timp.

Top cele mai frumoase comode

Acum, te invităm să descoperi un top al comodelor pe care l-am realizat ținând cont de prețul lor, părerile clienților, dar și de toate aspectele mai sus menționate.

Comoda Kring Oslo

Comoda Kring OsloBRAND: Kring

DIMENSIUNIE: 140 x 80 x 35 cm

STIL: Modern

PENTRU: Dormitor/Living/Hol/Birou

Comoda Oslo de la Kring este una cu un design destul de simplu, însă în același timp modern, ceea ce îi permite integrarea în absolut orice tip de ambient.

Această comodă ideală pentru dormitor este fabricată din PAL și vine dotată cu 4 sertare și 1 raft, oferind așadar multiple spații pentru depozitare.

Comoda TV Kring Berlin

Comoda TV Kring BerlinBRAND: Kring

DIMENSIUNIE: 140 x 60 x 42 cm

STIL: Modern

PENTRU: Dormitor/Living

O altă comodă de la Kring este modelul Berlin, una ce are un design modern. Ea este potrivită în special pentru dormitor și living, fiind un suport ideal pentru orice tip de televozir.

Modelul este fabricat din PAL și MDF, iar în dotarea sa găsim 3 uși și un raft. Culoarea în care vine comoda este cea albă, cu inserții de optic beton.

Comoda pentru Televizor Wooden Art 731WAT3009

Comoda TV Wooden Art 731WAT3009BRAND: Wooden Art

DIMENSIUNIE: 180 x 32.6 x 29.5 cm

STIL: Modern

PENTRU: Living

Ultima comodă pe care o recomandăm este Wooden Art 731WAT3009, una foarte apreciată, perfectă pentru un living modern.

Vorbim despre o comodă formată din patru corpuri de mobilier: 2 rafturi suspendate, 1 dulap suspendat și comoda propriu-zisă, pe care veți putea amplasa TV-ul.

Comoda de față oferă multiple spații pentru depozitare, cum ar fi: 4 rafturi, 3 uși și 1 dulap.

De ce să mai ții cont

Spațiile pentru depozitat

O comodă poate fi dotată în general cu rafturi sau sertare. Dacă ai nevoie de un corp de mobilier mai practic, atunci noi te sfătuim să alegi un model care vine dotat cu cât mai multe spații pentru depozitare.

Dimensiunea comodei

Nu uita să măsori corect spațiul în care vei dori să plasezi noua ta comodă! Este necesar să faci acest lucru, pentru a nu avea surprize neplăcute. Apoi, îți rămâne să alegi o comodă în funcție de acest aspect, deci îți recomandăm să te asiguri că dimensiunile specificate pentru produs vor fi cele reale.

De asemenea, dacă vei cumpăra o comodă TV, ai grijă ca aceasta să fie compatibilă cu diagonala televizorului tău. Spre exemplu, un televizor pentru living va avea dimensiuni ceva mai generoase, deci vei avea nevoie în același timp de o comodă mai mare.

Asamblarea

Majoritatea comodelor vor veni în pachete, pe bucăți, deci vor necesita asamblare. În general, ele vin cu tot ceea ce ai nevoie pentru ca acest lucru să fie făcut de tine, cu ajutor sau fără. Dacă consideri că nu te pricepi, atunci ar fi de preferat să ceri ajutorul unui specialist.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -