Cea mai bună bancă pentru abdomene – Recenzii, Prețuri și TOP!

Îți recomand:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă....

Azi te invităm să înveți cum să cumperi cea mai bună bancă pentru abdomene! Te ghidăm pas cu pas și îți explicăm care sunt principalele criterii de care trebuie să ții cont, dar îți vom prezenta și un top trei produse.

Cum alegi cea mai bună bancă pentru abdomene

După cum numele o spune, o aparat fitness de acest gen este special conceput pentru a lucra mușchii abdominali. El este ideal pentru acasă, deoarece nu ocupă mult spațiu, spre deosebire de un aparat multifuncțional, de exemplu.

Nivelul de pregătire

Poate cel mai important prim criteriu este dat chiar de pregătirea ta fizică. Este recomandat să alegi un aparat pentru fitness în funcție de asta, pentru a nu exista riscul unei accidentări. Așadar, cumpără o bancă de abdomene pentru începători, intermediari, experiți sau avansați. Totuși, noi te sfătuim să alegi un model dintr-o categorie superioară față de cea în care tu te afli, pentru a nu fi nevoit să schimbi produsul prea rapid.

Recomandări bănci de abdomene pentru intermediari

TOORX WBX-30 Bancă abdomene GoodHome
AB Dual trainer Kondition TOORX WBX-30 Bancă abdomene GoodHome
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Tipul băncii

O bancă de abdomene poate fi de două feluri: fixă sau reglabilă. Noi te sfătuim să cumperi un model reglabil, deoarece acesta îți va permite să ajustezi unghiurile după preferințe și vei avea astfel parte de mai multe nivele de dificultate, de exemplu, dar și de un confort suplimentar.

Greutatea maximă suportată

Evident, cea mai bună bancă pentru abdomene trebuie să suporte greutatea pe care tu o ai, dar și eventualele greutăți pe care le vei utiliza.

Cele mai multe modele suportă o greutate de 101 – 200 kg, deci nu ar trebui să ai probleme din punctul acesta de vedere. Dacă consideri că ai nevoie de mai mult, află că există bănci pentru abdomene ce suportă o greutate chiar și de până la 500 kg!

Top cele mai bune bănci pentru abdomene

Mai jos poți vedea un top 3 al unora dintre cele mai bune bănci pentru abdomene. Nu uita că pentru un abdomen perfect nu este suficient doar să îl lucrezi. Trebuie să te ții de un regim alimentar sănătos, dar și să faci exerciții de tip cardio. În acest sens, recomandăm o bandă de alergat sau o bicicletă fitness, produse ce pot de asemenea să fie utilizate în casă.

Bancă pentru abdomene Kondition DABEM-TO

Bancă pentru abdomene Kondition DABEM-TOBRAND: Kondition

TIP: Bancă pentru abdomene

GREUTATE MAXIMĂ SUPORTATĂ: 100 kg

NIVEL PREGĂTIRE: Începători și Avansați

MUȘCHI LUCRAȚI: Brațe, abdomen, triceps, umeri, picioare.

Kondition DABEM-TO este o bancă pentru abdoneme multifuncțională, deoarece pe lângă mușchii abdominali, cu ajutorul ei vei putea lucra și brațele, tricepsul, umerii sau chiar picioarele.

Modelul este perfect pentru toate tipurile de utilizatori și vine dotat chiar cu un computer pentru măsurarea exercițiilor.

Banca multifunctionala pliabila FitTronic B300

Banca multifunctionala pliabila FitTronic B300BRAND: FitTronic

TIP: Bancă pentru abdomene

GREUTATE MAXIMĂ SUPORTATĂ: 100 kg

NIVEL PREGĂTIRE: Începători și Intermediari

MUȘCHI LUCRAȚI: Brațe, abdomen, triceps, umeri, picioare.

FitTronic B300 este o altă bancă pentru abdomene de o calitate bună cu ajutorul căreia vei putea să lucrezi mai multe grupe de mușchi.

Banca este reglabilă și vine dotată cu multiplii suporți pentru greutăți, care te vor ajuta la lucrarea brațelor și picioarelor.

Bancă abdomene Energy Fit 7302

Bancă abdomene Energy Fit 7302BRAND: Energy Fit

TIP: Bancă pentru abdomene

GREUTATE MAXIMĂ SUPORTATĂ: 130 kg

NIVEL PREGĂTIRE: Pentru toate tipurile

MUȘCHI LUCRAȚI: Brațe, abdomen, triceps, umeri, picioare.

Un aparat de fitness pentru abdomene foarte căutat este și modelul Energy Fit 7302. El te ajută să lucrezi toate grupele de mușchi.

În plus, în dotarea băncii găsim și specificații precum: Spătar reglabil, suport picioare și biceps, greutate de încărcare bară de până la 150 KG.

Cum cumperi o bancă pentru abodmene

Funcțiile

O bancă de abdomene nu va veni cu multe funcții, fiind vorba despre un dispozitiv mecanic. Totuși, acestea pot oferi câteva opțiuni precum: reglarea unghiului pentru exerciții, posibilitatea de a ridica greutăți, exerciții pentru picioare, exerciții pentru brațe.

Pentru că băncile nu îți vor oferi informații cu privire la activitatea ta fizică, te sfătuim să cumperi o brățară fitness de calitate, care să îți poată spună exact ritmul cardiac sau numărul de calorii consumate.

Materialul

Pe lângă faptul că structura băncii trebuie să fie una cât mai rezistentă, este important și materialul șezutului. Asigură-te ca acesta să fie suficient de moale cât să fie confortabil, dar și rezistent în același timp, pentru a nu se rupe în timpul unei utilizări zilnice.

Cele mai comune întrebări

Î: Bancă de abdomene pentru acasă?

R: Băncile pentru abdomene sunt foarte utile chiar și pentru utilizarea în propria locuință, deoarece ele nu ocupă mult spațiu, iar multe dintre modele sunt chiar pliabile. În plus, cu ajutorul acestor aparate fitness vei putea să lucrezi multe grupe de mușchi!

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...

Cea mai bună motocoasă – Top produse și cum alegi un model de calitate!

Dacă a venit momentul să tai iarba, buruienile sau să îți aranjezi efectiv grădina, probabil îți trebuie o motocoasă. Ei bine, te invităm să...

Apple MacBook Air 13 – Recenzii, Preț, Specificații

Laptopul MacBook Air 13 este un produs de la Apple foarte apreciat în rândul utilizatorilor. În rândurile de mai jos veți putea sa descoperiți...

Cel mai bun purificator de aer – Top, Recomandări și Sfaturi!

Probabil îți dorești pentru locuința ta cel mai bun purificator de aer, însă nu știi exact ce model să alegi. În acest articol te...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -