Căști cu fir Bune – Sfaturi, Ghid și TOP 6 modele!

0
22

Ești în căutare de căști cu fir bune? Atunci trebuie să te informezi! Te invităm, ca de obicei, să citești ghidul de cumpărături! Îți prezentăm care sunt principalele aspecte de care va trebui să ții cont înainte de a cumpăra un astfel de produs și, la final, îți oferim recenzii pentru trei modele de top recomandate!

Cum alegi cele mai bune căști cu fir

Pentru a cumpăra cele mai bune căști cu fir, așa cum am menționat încă din primele rânduri, va trebui să ții cont de caracteristicile principale care definesc acest tip de gadget. În primul rând, trebuie să știi faptul că spre deosebire de căștile wireless, cele fără fir, așa cum numele lor o spune, au nevoie de un cablu pentru a se conecta la dispozitivul de pe care vrei să redai conținutul audio.

Totuși, există pe piață și modele care vin cu cabluri detașabile, asta pentru situația în care îți dorești să cumperi un dispozitiv 2 în 1. Mai jos, te invităm să descoperi care sunt criteriile despre care am menționat.

Tipul căștilor cu fir

Căștile cu fir, precum cele wireless, pot face parte din patru mari categorii:

  • In ear;
  • On the ear;
  • Over the ear;
  • Sport;

Trebuie ca tu să alegi de la bun început tipul de produs de care ai nevoie. Evident, căștile sport sunt ideale pentru persoanele care merg la sală sau practică activități fizice. Căștile In ear sunt acelea care intră complet în ureche, de mici dimensiuni. Căștile on the ear au dimensiuni medii, în timp ce Over the ear, cele mai multe dintre modele, sunt acelea care acoperă complet circumferința urechii și chiar o depășesc.

Recomandări căști cu fir sport

Pioneer SE-E3-B  JVC HA-ECX-20-B Sony Sport MDRXB510ASB
Pioneer SE-E3-B  JVC HA-ECX-20-B Sony Sport MDRXB510ASB
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Lungimea cablului

Un cablu cât mai lung îți permite să te desfășori mai bine atunci când folosești o pereche de căști cu fir. Totuși, el nu trebuie să aibă nici o dimensiune prea mare, deoarece acesta se poate încurca și poate deveni chiar incomod pentru utilizator. Credem că o lungime de aproximativ 100/150 cm este suficientă pentru firul unor căști.

Conectorii căștilor cu fir

Căștile cu cablu se vor conecta la PC, laptop, telefon, Mp3 player și orice alt dispozitiv extern printr-un jack de 3.5 mm în cele mai multe dintre cazuri. Dacă produsul pe care l-ai achiziționat vine și cu funcția de cablu detașabil, atunci s-ar putea ca el să vină și cu USB, deoarece în această situație el deține și un acumulator, ce necesită încărcare periodică.

Funcțiile

Cele mai comune funcții pe care o pereche de căști cu fir bună le va deține vor fi: hands-free, microfon, rezistență la apă/transpirație și praf. Totuși, poți opta și pentru căști ceva mai sofisticate, care vin cu Noise cancelling, posibilitatea de a fi pliate, funcția de izolare a zgomotului exterior.

Greutatea căștilor cu fir

Pentru un confort sporit în timpul utilizării, mai ales a celei îndelungate, îți recomandăm călduros să cumperi căști ce au o greutate cât mai mică. La prima vedere acest aspect poate nu pare foarte important, însă el este unul ce nu trebuie omis!

Top cele mai bune căști cu fir

Ai aflat așadar cum poți alege o pereche de căști bune. Totuși, dacă nu știi încă ce model să alegi, noi am pregătit un top pentru a te ajuta! Am ales produse în funcție de caracteristicile lor, recenziile utilizatorilor, dar și de raportul calitate/preț pe care îl au. Spor la cumpărături!

Casti audio cu fir On-ear Beats EP by Dr. Dre

BRAND: Beats

MODEL: EP by Dre

TIP căști: On-ear

Beats EP by Dr. Dre sunt o pereche de căști cu fir foarte apreciate, asta datorită calității, dar și a prețului bun pe care îl au. Modelul arată bine și poate fi cumpărat în mai multe culori: negru, alb, roșu sau albastru.

Căștile se vor conecta la sursa dorită cu ajutorul jack-ului de 3.5 mm. Ele sunt binînțeles reglabile și vin dotate chiar cu microfon.

Casti audio On-ear JBL Tune 500

Casti audio On-ear JBL Tune 500

BRAND: JBL

MODEL: Tune 500

TIP căști: On-ear

JBL Tune 500 este un alt model cu cablu care merită atenția ta. El are un preț excelent, de sub 200 lei, și îl vei putea achiziționa în culoarea albastră, roz sau neagră.

Căștile folosesc tehnologia Pure Bass Sound și vin cu funcția de Hands-free Call, fiind așadar dotate și cu microfon incorporat. În plus, ele sunt pliabile și dețin difuzoare ce au diametrul de 32 mm. Trebuie să mai știi că acestea au funcția de activare Siri și cântăresc doar 148 grame.

Casti audio cu cablu Sony MDRXB550APB

BRAND: Sony

MODEL: MDRXB550APB

TIP căști: On-ear

Ultimele căști cu cablu pe care ți le recomandăm azi sunt Sony MDRXB550APB, unele ce se bucură de o popularitate foarte bună în rândul cumpărătorilor.

Acestea vin dotate cu un cablu de 120 cm, difuzoare de 30 mm și cântăresc 180 grame. Acestea dețin microfon și se vor conecta la sursă prin jack-ul de 3.5 mm. În lpus, ele oferă un bass foarte bun și pot fi reglate și pliate.

Cele mai comune întrebări

Î: Care sunt avantajele căștilor cu fir?

R: Spre deosebire de căștile fără fir, cele care fac parte din această categorie nu necesită încărcare periodică. Așadar, ele vor funcționa non-stop cât timp vor fi conectate la o sursă externă.

Căști cu fir Bune – Sfaturi, Ghid și TOP 6 modele!
5 (100%) 1 vote

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here