Boxe de centru bune – Ghid de achiziție și TOP 6 modele!

Îți recomand:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile...

Vrei să cumperi boxe de centru bune, dar nu știi ce modele să alegi? Atunci citește ghidul pe care echipa noastră ți le-a pregătit și vezi principalele criterii de selecție, dar și un top al unora dintre cele mai apreciate produse.

Cum alegi cele mai bune boxe de centru?

Boxele de centru sunt, după cum numele le spune, acelea care se pot situa în mijlocul unui sistem audio configurat de către utilizator. În general, ele sunt de dimensiuni generoase, iar pentru a putea achiziționa un model de calitate, trebuie să ții cont de caracteristicile de mai jos.

Puterea

Este evident faptul că puterea este un criteriu foarte important atunci când vine vorba despre achiziționarea unei boxe audio de calitate. Cele de centru pot avea o putere de 50 – 150 W, Peste 150, dar și de sub 50 W. Pentru că cele mai multe dintre ele fac parte din prima categorie amintită, te invităm să descoperi trei recomandări.

Recomandări boxe centru de 50 – 150 W

Polk Audio Signature S30 JBL Arena 125C Yamaha NS-C444
Polk Audio Signature S30 JBL Arena 125C Yamaha NS-C444
Vezi oferta! Vezi oferta! Vezi oferta!

Impedanța

Dacă dispozitivul achiziționat va fi conectat la un amplificator audio separat, atunci ai în vedere și impedanța sa. În general, vei găsi trei mari categorii din care să alegi: 4 ohmi, 6 ohmi sau 8 ohmi.

Amplificarea boxelor

Ultimul, dar nu cel din urmă, criteriu pe care te sfătuim să îl ai în vedere este legat de amplificarea boxelor. Mai precis, vorbim despre boxe active și boxe pasive. Primele menționate au în dotarea lor un amplificator propriu, în timp ce boxele pasive nu.

Top boxe de centru bune

Ai aflat așadar care sunt cele mai importante criterii de achiziție ale unor boxe de centru de calitate. Îți rămâne așadar să alegi un model conform preferințelor tale, iar pentru a te ajuta, am pregătit un scurt top.

Boxe profesionale Vlliodor NRS

Boxe profesionale  Vlliodor NRS

BRAND: Vlliodor NRS

MODEL: 

TIP boxă: Universal

Boxele de centru de la Vlliodor NRS sunt apreciate de către cumpărători datorită raportului avantajos preț/calitate. Acestea dezvoltă o putere RMS de maxim 720 W și au o impedanță de 4/8/16 ohmi.

În dotarea lor găsim un subwoofer activ, multiplii conectori, funcția de radio FM, dar și: egalizator, volum, posibilitatea de a regla frecvența de tăiere și multe multe altele.

Boxă centrală MAGNAT MSC-252

Boxă centrală MAGNAT MSC-252

BRAND: MAGNAT

MODEL: MSC-252

TIP boxă: de Centru

MAGNAT MSC-252 este o boxă de centru ce poate fi cumpărată la un super preț, de sub 400 lei. Modelul este unul pasiv și oferă o putere excelentă de 75 W, având o impedanță de 8 ohmi.

Boxa are dimensiunile 420 x 145 x 195 mm și cântărește doar 4.9 kg. Practic, aceasta este ideală pentru construirea unui sistem audio de o calitate bună.

Boxă de centru Davis Acoustics Balthus 10

Boxă de centru Davis Acoustics Balthus 10

BRAND: Davis Acoustics

MODEL: Balthus 10

TIP boxă: de Centru

Davis Acoustics Balthus 10 este ultimul produs din acest top pe care noi îl recomandăm. El este unul profesional, având un preț pe măsură, dar meritat date fiind performanțele oferite.

Această boxă are o impedanță de 4-8 ohmi și este una pasivă. În plus, este important de menționat faptul că modelul are o putere RMS de 80 / 120 W, așadar una foarte bună.

- Advertisement -

Lasă un răspuns

- Advertisement -

Ultimele Articole:

Motive pentru care să cumperi un tablou pentru bebeluși!

Tablourile personalizate pentru bebeluși și nou-născuți sunt cadouri adorabile și cu adevărat speciale, care pot avea un impact deosebit...

De ce să cumperi un tablou personalizat pentru cupluri?

Cumpărarea unui tablou personalizat pentru un cuplu poate fi o alegere minunată și memorabilă din mai multe motive. Iată câteva motive pentru care ar...

Cum alegi un tablou personalizat?

Află din acest articol cum să alegi un tablou personalizat care să reflecte cu adevărat personalitatea și gusturile tale! Tablourile personalizate au devenit din ce...

Cea mai bună bormașină

Nu trebuie să fii un meșter profesionist pentru a cumpăra o bormașină de calitate. Această unealtă electrică este ideală pentru orice casă, deoarece niciodată...

Cel mai bun pavilion de grădină

Dacă ești în căutarea unui pavilion de grădină, ai ajuns unde trebuie! Echipa GhidulCumpărăturilor.ro îți prezintă mai jos toate detaliile de care trebuie să...
- Advertisement -

Mai Multe Articole:

- Advertisement -